Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Light Small & Mini hrana pentru caini cu pui

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Dragoste mare, talie mică. Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Light Small & Mini Adult este o hrană precis echilibrată pentru câinii adulţi de talie mică sau pitică, care necesită alimente cu conţinut scăzut de calorii pentru a menţine o greutate optimă şi un stil de viaţă sănătos. Făcută special cu o crochetă de cele mai mici dimensiuni.

  • Calorii reduse şi L-carnitină pentru a ajuta la menţinerea greutăţii corporale
  • Controlul saţietăţii. Menţine câinele sătul între mese
  • Amestec de Omega-6 şi Vitamina E pentru o piele sănătoasă şi o blană bogată
  • Conţine amestecul special de antioxidanţi Small & Mini pentru suport imunitar de-a lungul vieţii

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de companie din adăposturi. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe: hillsfoodshelterlove.com.

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

 

Recomandat pentru:

Câinii adulţi, cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, cu o greutate de până la 10kg şi care necesită mai puţine calorii (câini care sunt mai puţin activi, sterilizați sau care tind să acumuleze în greutate)

Nu se recomandă pentru:

Căţei sau câini adulţi maturi (> 6 ani), căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: făină din carne de pui şi curcan, grâu, tărâțe de mazăre, porumb, fãinã de gluten de porumb, hidrolizat, brizură de orez, celulozã, grãsimi de origine animală, pulpã de sfeclã deshidratatã, ulei vegetal, substanţe minerale, seminţe de in, borhot de tomate, pulpă de citrice deshidratată, pudră de spanac.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
1.5 40
2 55
3 70
4 90
5 105
7.5 140
10 175

Ghid de hrănire mixt

Greutate corporală (kg) Conserve 370g Grame hrană uscată
1.5 1/4 15
2 1/4 30
3 1/2 20
4 1/2 40
5 1/2 55
7.5 1 40
10 1 75

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3132 kcal/kg (313 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 25.7
Grăsimi 11.4
Fibre 13.5
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 43.7
Calciu 0.90
Fosfor 0.65
Sodiu 0.32
Potasiu 0.80
Magneziu 0.133
Vitamina C 127 ppm
Vitamina E 446 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.40
Acizi grași omega-6 3.15
Cenușă 5.7
Beta caroten 3.23 ppm
Vitamina A 11871 IU/kg
Vitamina D 825 IU/kg

Referințe

1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe