Hill's Science Plan Adult Small & Mini Mousse Pentru Câini cu Vită Imagine Ambalaj
Hill's Science Plan Adult Small & Mini Mousse Pentru Câini cu Vită Imagine Ambalaj
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan Adult Small & Mini Mousse Pentru Câini cu Vită

DIMENSIUNI DISPONIBILE
200g

Hill's Science Plan Adult Mousse Pentru Câini cu Vită este o hrană completă pentru câinii adulţi cu vârsta de 1–6 ani. Este o nutriţie adaptată pentru nevoile unice ale câinilor de talie mică şi mini în prima parte a vieții.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Câine adult de talie mică şi mini 1–6

AROMĂ

cu carne de vită

TALIE

Talie Mică

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hill's Science Plan Adult Mousse Pentru Câini cu Vită este o hrană completă pentru câinii adulţi cu vârsta de 1–6 ani. Este o nutriţie adaptată pentru nevoile unice ale câinilor de talie mică şi mini în prima parte a vieții.

Cum ajută:

Textura de mousse moale care le oferă energia de care au nevoie cu o combinaţie adecvată de proteine, grăsimi şi carbohidraţi Întăreşte sistemul imunitar cu un amestec puternic de antioxidanţi Susţine o digestie sănătoasă cu ingrediente uşor de digerat

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie. Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de companie din adăposturi. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe: hillsfoodshelterlove.com.

Hill's SCIENCE PLAN Small&Mini Adult cu Pui

Recomandat pentru:

Câini adulţi cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani, care cântăresc până la 10 kg la maturitate.

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează. Femelele trebuie să fie trecute la mousse-ul Hill's SCIENCE PLAN Puppy & Mother în timpul sarcinii sau alăptării.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Carne şi derivate de origine animală (vită 9%), cereale, minerale, uleiuri şi grăsimi, derivate de origine vegetală.

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 200 g Conserve
1 3/4
2 1 1/4
5 2 1/2
7 3
10 4

INDICAŢII UTILE: - Ajustaţi corespunzător cantitatea de hrană pentru a menţine greutatea corporală optimă. Discutați cu medicul veterinar dacă nu sunteţi sigur. - Îi oferiţi această hrană pentru prima dată? Amestecaţi cantităţi din ce în ce mai mari din noua hrană cu cantităţi din ce în ce mai mici din vechea hrană pe o perioadă de 7 zile. - Asiguraţi întotdeauna apă proaspătă! - Nevoile nutriţionale ale animalului dvs. de companie se pot schimba pe măsură ce acesta îmbătrâneşte. Întrebaţi medicul veterinar la fiecare control.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

159,6 kcal (200 g) Conservă

Nutrient Cantitate administrată2
%
Umiditate 80 %
Proteine 5.2 %
Grăsimi 2.8 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 10.4 %
Fibre 0.4 %
Cenușă 1.2 %
Calciu 0.16 %
Fosfor 0.14 %
Potasiu 0.16 %
Sodiu 0.07 %
Magneziu 0.024 %
Vitamina A 14670 IU/kg
Vitamina C 40 ppm
Vitamina D 268 IU/kg
Vitamina E 150 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.08 %
Acizi grași omega-6 0.79 %
Beta caroten 0.29 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe