Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT ADULT MEDIUM NO GRAIN HRANĂ PENTRU CÂINI cu TON ȘI CARTOFI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 10kg

Hrana uscată pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain cu ton și cartofi delicioși (pentru câini adulți de talie medie cu vârste între 1 și 6 ani) este o hrană cu beneficii multiple exclusivă de la veterinari, formulată fără cereale. Cu beneficii cheie dovedite clinic pentru câinele dvs., inclusiv ingrediente de înaltă calitate pentru o digestie sănătoasă și taurină esențială pentru sănătatea inimii. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

AROMĂ

cu ton şi cartofi

TALIE

Talie Medie

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv la medicul veterinar, hrana uscată pentru câini adulţi Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN cu ton și cartofi destinată cîinilor de talie medie este o hrană completă și echilibrată cu beneficii multiple, formulată fără cereale, pentru câinele adult cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani. Orientată științific pentru sănătatea inimii, rinichilor și vezicii urinare și realizată cu ingrediente gustoase de înaltă calitate, care sunt blânde pentru stomacul câinelui dvs. și sprijină digestia ușoară și bunăstarea. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale. Pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

Cum ajută:

Sănătatea inimii: Sprijină sănătatea inimii, a rinichilor și a vezicii urinare cu adaos de taurină și minerale echilibrate

Sănătatea sistemului digestiv: Susține o digestie sănătoasă cu ingrediente de înaltă calitate și ușor de digerat, care sunt blânde pentru stomac

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu nutriţie bogată în omega 6 și vitamina E

Susținerea musculaturii: Susține sănătatea musculară pentru mai mult timp de joacă cu ton gustos și de înaltă calitate ca sursă de proteine

Susține sistemul imunitar: Contribuie la susținerea sistemului lor imunitar cu antioxidanți puternici, dovediți clinic (vitaminele C și E)

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor din adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflaţi mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS multi-benefit este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți de Talie medie cu vârsta cuprinsă între 1 și 6 ani, special concepută fără cereale. Este adecvată, de asemenea, pentru câinii care necesită mai puține calorii (de exemplu, câinii care sunt mai puțin activi, sterilizați sau care sunt predispuși la obezitate).

Nu se recomandă pentru:

Căței sub 1 an

Cățele gestante sau lactante. În timpul perioadei de gestație sau alăptării câinii trebuie să treacă la formula pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy (în afară de

Hrană pentru cățeluși de talie mare VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Amidon de porumb, făină din carne de pui şi de curcan, cartofi deshidrataţi (14%), mazăre galbenă deshidratată, mazăre deshidratată, grăsime animală, extracte proteice hidrolizate, făină din ton (4%), seminţe de in, ulei vegetal, pulpă de sfeclă deshidratată, minerale, morcovi deshidrataţi, pulpă de roşii deshidratate, pulpă de citrice deshidratată, pulbere de spanac.

Adult - hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - grame- Adult - hrană de menținere Cantitate pe zi - grame- Câine sterilizat
2.5 60 50
5 100 90
10 170 150
20 285 250
30 385 335
40 480 420
50 565 495
60 650 565
60+ 11 g pe kg 9 g pe kg

INDICAȚII UTILE

Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, păstrați ambalajul departe de animalele de companie și de copii.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3725 kcal/kg (372 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 21.8 %
Grăsimi 15.7 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 46.5 %
Fibre 2.8 %
Calciu 0.91 %
Fosfor 0.69 %
Potasiu 0.75 %
Sodiu 0.27 %
Magneziu 0.079 %
Vitamina C 116 ppm
Vitamina E 815 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.62 %
Acizi grași omega-6 2.58 %
L-carnitină 11.9 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe