Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DENTAL ADULT MEDIUM & LARGE BREED HRANĂ PENTRU CÂINI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 13kg

Hrana uscată pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DENTAL cu pui (pentru câini adulți și maturi de talie medie și mare de peste 1 an) este o hrană cu beneficii multiple disponibile exclusiv în clinici și cabinete veterinare. Formulată cu tehnologia Dental Kibble, dovedită clinic, care reduce acumularea plăcii și a tartrului pentru a menține dinții și gingiile sănătoase pe măsură ce câinii mănâncă. Pentru a sprijini o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Sănătatea dentară

AROMĂ

cu pui

TALIE

Talie Medie, Talie Mare

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru pisici adulte 1+ Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DENTAL asigură o nutriție completă cu beneficii multiple pentru câinii de talie medie și mare, inclusiv tehnologia dentară dovedită clinic Dental Kibble pentru a menține dinții și gingiile sănătoase. Bucățile de ros mai mari, cu fibre mono-direcționale, ajută la curățarea dinților ca o periuță de dinți. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Cum ajută:

Sănătatea dentară: Reduce acumularea de placă și tartru pentru a menține dinții și gingiile sănătoase cu tehnologia Dental Kibble dovedită clinic

Sănătatea sistemului digestiv: Promovează sănătatea sistemului digestiv cu amestecul nostru optim de fibre

Susține sistemul imunitar: Susține sănătatea sistemului imunitar cu antioxidanți dovediți clinic și vitamina C și E

Controlul greutății: Ajută la menținerea greutății corporale optime, cu niveluri dovedite clinic de L-carnitină și niveluri ridicate de fibre

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu Omega-6 și vitamina E hrănitoare

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a susține în mod proactiv viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată: Suntem încrezători că animalul dvs. de companie se va bucura de hrana Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți de talie medie și mare cu vârsta mai mare de 1 an.

Nu se recomandă pentru:

  • Căței sub 1 an
  • Cățele gestante sau lactante. În timpul sarcinii și alăptării, hrana câinilor ar trebui schimbată la o formulă pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT (spre deosebire de hrana pentru căței de talie mare VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Porumb, făină din carne de curcan și pui (pui 11%, total carne de pasăre 18%), brizură de orez, grâu, celuloză, extracte proteice hidrolizate, grăsime animală, uleiuri vegetale, pulpă de sfeclă deshidratată, minerale, semințe de in.

Câine sterilizat

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 363 g Conserve Cantitate pe zi - grame
2,5 0.5 + 15 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 80 g
20 1 + 190 g
30 2 + 210 g
40 2 + 295 g
50 2 + 380 g
60+ 2 + 8 g pe kg

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - (grams) - Adult — hrană de menținere Cantitate pe zi - (grams) - Câine sterilizat
2.5 65 55
5 110 95
10 185 160
20 310 275
30 420 370
40 525 460
50 620 540
60 710 620
60+ 11 g pe kg 10 g pe kg

Adult — hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 363 g Conserve Cantitate pe zi - grame
2,5 0.5 + 25 g
5 1 + 30 g
10 1 + 105 g
20 1 + 230 g
30 2 + 260 g
40 2 + 365 g
50 2 + 460 g
60+ 2 + 9 g pe kg

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3400 kcal/kg (340 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 19.3 %
Grăsimi 12.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 46.5 %
Fibre 8.3 %
Calciu 0.77 %
Fosfor 0.6 %
Potasiu 0.74 %
Sodiu 0.29 %
Magneziu 0.078 %
Vitamina C 148 ppm
Vitamina E 552 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.49 %
Acizi grași omega-6 3.4 %
L-carnitină 303.5 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe