Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH Mature Adult 7+ Medium & Large Breed Hrană Pentru Câini cu Pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
10kg

Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Senior Health cu pui (pentru câini de talie medie și mare și mai mari de 7 ani) este cea mai avansată formulă de la Hill's pentru câini adulți maturi, menită să le îmbunătățească calitatea vieții. Nutriție completă, cu beneficii multiple, formulată pentru a susține sănătatea creierului și vitalitatea câinelui dvs. cu un amestec unic anti-îmbătrânire, precum și pentru a susține sistemul imunitar și sănătatea articulațiilor. Nutriție cu gust excelent, pentru o mai bună zi de astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Îngrijirea pe durata procesului de îmbătrânire

AROMĂ

cu carne de pui

TALIE

Talie Medie

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru câini adulți de talie medie și mare cu vârsta de 7+ Hill's Vet Essentials Multi-Benefit + Senior Health cu pui este o hrană completă cu beneficii multiple pentru câinii adulți maturi cu vârsta peste 7 ani, concepută pentru a susține creierul și corpul îmbătrânit. Aceasta asigură un echilibru nutrițional de energie, proteine, vitamine și minerale. Nu este conservată artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Cum ajută:

Suport pentru îmbătrânire: Susține sănătatea creierului și oferă energie pentru activitatea zilnică cu un amestec unic anti-îmbătrânire

Susține sănătatea oaselor și articulațiilor: Conceput pentru a promova mobilitatea și pentru a sprijini ușurința de mișcare

Susține sistemul imunitar: Susține sistemul imunitar cu un amestec unic de antioxidanți dovediți clinic (vitamina C și E) și antioxidanți din fructe și legume

Susținerea organelor vitale: Susține funcția sănătoasă a rinichilor și promovează sănătatea altor organe vitale

Sănătatea sistemului digestiv: Oferă câinilor mai în vârstă nutriția vitală de care au nevoie într-o rețetă foarte ușor de digerat, inclusiv proteine din ouă

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's Vet Essentials Multi-Benefit este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Nu conține conservanți artificiali. Nu conține coloranți sintetici. Nu conține arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor din adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

Garanție de 100% a satisfacției Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS este disponibilă într-o varietate de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți și maturi de talie medie și mare cu vârsta de 7 an și mai mare.

Nu se recomandă pentru:

  • Căței sub 1 an
  • Cățele gestante sau lactante. În timpul sarcinii și alăptării, hrana câinilor ar trebui schimbată la o formulă pentru căței Vet Essentials Multi-Benefit (spre deosebire de hrana pentru căței de talie mare Vet Essentials Multi-Benefit).
  • Câini adulți (1-6 ani).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Brizură de orez, porumb, făină din carne de curcan și din carne de pui (carne de pui 8%, total carne de pasăre 12%), ouă întregi deshidratate (10%), extracte proteice hidrolizate, orz, ovăz, ulei vegetal, pulpă de sfeclă deshidratată, semințe de in, minerale, pulpă de citrice deshidratată, morcovi deshidratați, pulpă de roșii deshidratate, pulbere de spanac, ulei de pește, grăsime animală. (Total legume 3%, total fructe 1%). Tehnologie anti-îmbătrânire (4%): Pulpă de citrice deshidratată, morcovi deshidratați, pulpă de roșii deshidratate, pulbere de spanac.

Adult matur

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - grame
10 150
20 255
25 305
30 345
40 430
50 510
60 585
70 655
80+ 10 g pe kg

Adult matur

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 363 g Conserve Cantitate pe zi - grame
10 1 + 60 g
20 1 + 160 g
25 1 + 210 g
30 1 + 255 g
40 2 + 245 g
50 2 + 320 g
60 2 + 395 g
70 2 + 470 g
80+ 2 + 7 g pe kg

INDICAŢII UTILE

Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este necesar ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3617 kcal/kg (362 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 21.2 %
Grăsimi 12.9 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 50.8 %
Fibre 2 %
Calciu 0.85 %
Fosfor 0.61 %
Potasiu 0.74 %
Sodiu 0.22 %
Magneziu 0.084 %
Vitamina C 323 ppm
Vitamina E 1012 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.92 %
Acizi grași omega-6 3.45 %
L-carnitină 327 ppm
Glucozamină 317 ppm
Chondroitin Sulfate 486 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe