Cum să alegeți cele mai bune nume de câini și pisici

Publicat de către
minute timp citire

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

O parte a entuziasmului de a aduce acasă un nou animal de companie include și găsirea unui nume pentru membrul blănos al familiei, un prim aspect important în procesul de apropiere față de noul venit.

Numele animalului de companie trebuie să i se "potrivească" și ar trebui să fie unul care să vă placă, deoarece îl veți rosti mereu pentru mulți ani de acum încolo. Abordați găsirea unui nume pentru animalul de companie dintr-o perspectivă pozitivă și distractivă și veți găsi numele perfect pentru noul dvs. prieten!

Cercetare

Atunci când căutați un nume pentru un câine, luați în considerare opțiuni care nu vor fi confuze sau greu de învățat pentru cățelul dumneavoastră. După cum subliniază PetMD, "Mulți dresori de câini sugerează să se dea câinilor un nume ... care este ușor de rostit (de către oameni) și de învățat (de către câini)", cele mai populare nume sunt cele care au cel mult două silabe. De asemenea, este o idee bună să evitați numele care seamănă cu "nu," deoarece acest lucru ar putea să-l încurce pe micuțul dumneavoastră în timpul dresajului.

După cum bine știți, pisicile nu sunt la fel de ușor de dresat, așa că aveți un pic mai mult spațiu de manevră pentru pisicuța adoptată, dar vor răspunde cel mai bine tot la nume cu una sau două silabe. Un mod amuzant de a jongla cu opțiunile este să le dați un nume mai lung, dar să folosiți o poreclă prescurtată. Dacă optați pentru o poreclă, asigurați-vă că o folosiți mai des. Câinii și pisicile nu pot asocia folosirea simultană a două nume. Adesea, copiii au impresia că au probleme atunci când le este menționat numele complet, dar animalele de companie înțeleg doar tonul vocii dumneavoastră și nu veți dori ca numele lor complet să fie asociat cu conotații negative.

Catelus de labrador galben si femeie care saluta in parc la apusul soarelui.

Temperament și caracteristici fizice

Este posibil să dureze câteva zile până să vă decideți asupra numelui perfect, dar nu vă îngrijorați - acest lucru vă oferă timp să descoperiți personalitatea noului dvs. pui blănos, ceea ce vă poate sugera anumite opțiuni, precum Cranky (Supărăciosul), Sweetie (Drăguțul) sau Sleepy (Somnorosul).

În cazul unor animale, este nevoie doar de o singură privire pentru a le alege un nume, cum este cazul pisicilor gri numite Smokey și al câinilor negri numiți Midnight. Aceasta este o abordare grozavă care duce la rezultate simpatice, cum ar fi Mustache (Mustăți) și Patches (Peticel).

Alegeți o temă

Dacă vă gândiți la nume pentru unul sau două animale de companie, imaginați-vă cum ar fi să găsiți destule nume pentru o gașcă de căței abia fătați! Angajații adăposturilor de animale aleg nume de câini și pisici în mod obișnuit, iar una dintre metodele pe care le folosesc este de a alege o temă pentru fiecare familie.

Genurile muzicale, de exemplu, oferă o listă nesfârșită de nume, inclusiv compozitori clasici (Bellini, Stravinski), legende ale chitarei (Jimi Hendrix, Eddie Van Halen) sau vedete pop (Madonna, Elvis). Sportivii, autorii, personajele de ficțiune, vedetele de televiziune sau de film, florile și copacii oferă, de asemenea, o multitudine de posibilități.

Nu este nevoie să ne oprim aici: Grupele alimentare sunt, de asemenea, o comoară de posibilități! Cupcake (Brioșă), Popcorn și Donut (Gogoșica) sunt doar câteva dintre ele. Puteți să vă extindeți și în domeniul băuturilor: Cappuccino, Seltzer și Whisky, pentru începători.

Locurile în care veți merge

Obișnuim, uneori, să numim copiii după locuri care au o anumită semnificație, așa că de ce să nu facem același lucru pentru animalele noastre de companie? Vă place să călătoriți în centrele mondiale ale modei? Încercați Milano, Paris, Tokyo, New York sau Londra. Ați călătorit în toată țara? Ce locuri v-au inspirat?

Micul pisoi tabby se ascunde în spatele unei fețe de masă cu laba afară.

Un alt sfat preluat de la adăposturile de animale este numele de circumstanță - adică alegerea unui nume pentru un animal în funcție de locul în care a fost găsit. Un câine poate fi numit după tipul de mașină sub care s-a ascuns, cum ar fi Buick, sau o pisică după copacul în care a rămas blocată, Maple (Arțar).

Personalizați

Odată ce v-ați hotărât asupra unui nume, este timpul să vă antrenați animalul de companie să răspundă la noul său apelativ. Pentru cățelul dumneavoastră, începeți prin a folosi asocieri pozitive cu numele său în timpul exercițiilor de dresaj, în care vă recomandăm să folosiți Best Friends, inclusiv folosirea recompenselor ca răsplată atunci când acesta răspunde la comenzi.

Recunoașterea numelui de către pisici implică un proces ușor diferit, deoarece nu le veți dresa în același mod. Cu toate acestea, prietena dumneavoastră felină va răspunde la numele său atunci când acesta este asociat cu gesturi pozitive, cum ar fi îmbrățișările, recompensele și joaca.

Odată ce v-ați hotărât asupra numelui perfect pentru animalul de companie, îi puteți personaliza accesoriile prin brodarea numelui pe lesă și pe patul pentru câini sau prin imprimarea acestuia pe bolurile de mâncare pentru pisici.

Iar dacă încă nu ați reușit să găsiți numele potrivit, nu ezitați să scoateți cărțile cu nume de copii sau să vă inspirați de pe internet. Exista opțiuni infinite de nume de animale de companie creative și inteligente din care puteți alege!

Biografie colaborator

Christine O'Brien

Christine O'Brien

Christine O'Brien este scriitoare, mamă și "părinte" de animale de companie cu vechime, ale cărei două pisici albastru de Rusia fac regulile casei. Lucrările ei apar, de asemenea, în Care.com, What to Expect și Fit Pregnancy, unde scrie despre animalele de companie, sarcină și viața de familie. Căutați-o și urmăriți-o pe Instagram și Twitter @brovelliobrien.

Articole asociate

Produse asociate