Intrați în noul an cu aceste dorințe de îndeplinit pentru animale de companie

Publicat de către
minute timp citire

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

La sfârșitul anului calendaristic, mulți oameni intră în noul an creând o listă de obiceiuri pe care ar dori să înceapă (sau să înceteze) să le facă pentru a-și îmbunătăți sănătatea și fericirea. De ce să nu vă includeți și animalul de companie în realizarea acestor dorințe de Anul Nou?

Să stabiliți o listă pentru animalele de companie este o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă respectați propria listă, pentru că nu este nimeni mai bun decât câinele dvs. pentru a vă ridica din pat pentru plimbarea matinală sau decât pisica dvs. pentru a vă asigura că trageți un pui de somn energizant după-amiaza?

Iată câteva modalități prin care dvs. și animalul dvs. de companie puteți avea douăsprezece luni fericite și sănătoase - și nu numai!

Exercițiile fizice

Promisiunea de a face exerciții fizice este în fruntea multor liste de dorințe și ar trebui să fie la fel și pentru animalele de companie. Plimbarea câinelui (sau a pisicii) este benefică în multe feluri, de exemplu, pentru că ajută sistemul digestiv și promovează agilitatea. Este mai probabil să vă țineți de un regim de exerciții fizice dacă aveți un prieten. Dacă joggingul nu vi se potrivește, plimbările sunt la fel de bune. Respectați ritmul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Încercați un parc nou, un traseu de drumeție sau o stradă nouă din oraș. Dacă prietenul dvs. blănos stă în casă, faceți mișcare alergând după jucării prin casă sau jucând jocuri precum aportul sau „de-a v-ați ascunselea”. Creați singuri jucării pentru pisici pentru a vă implica pisica și pentru a ajuta la îmbunătățirea abilităților motorii.

Mâncați sănătos

A face alegeri alimentare mai sănătoase este o altă rezoluție populară și deseori dispare cel mai ușor de pe listă. Nu este niciun secret că o alimentație sănătoasă este bună pentru dumneavoastră, dar nu uitați de animalul dvs. de companie și de nutriția acestuia. Evitați să îi dați pisicii sau câinelui dumneavoastră resturi de la masă, o cantitate mică este foarte mare, iar ceea ce pentru dvs. poate fi o mică gustare poate deveni o masă întreagă pentru acesta.

Înainte de a schimba hrana animalului dvs. de companie, consultați-vă cu medicul veterinar, deoarece fiecare animal are nevoi diferite. Animalele de companie sunt creaturi ale rutinei, iar schimbarea hranei pisicii sau a câinelui poate să nu decurgă întotdeauna fără probleme. Aveți răbdare, așa cum ați face-o cu propriile obiceiuri alimentare.

Eliberați stresul

Faptul de a vă mângâia câinele sau pisica vă poate scădea nivelul de stres și tensiunea arterială, dar știați că, uneori, doar privitul unui animal poate atenua stresul? " Nici măcar nu trebuie să îl atingeți. Este de ajuns să îl priviți" afirmă Vetstreet. " Privitul peștilor într-un acvariu are același efect." Dacă ați simțit vreodată un val de iubire privindu-vă pisica ghemuită în locul ei preferat, știți cât de puternică poate fi simpla prezență în preajma animalelor de companie.

De asemenea, puteți încorpora tehnica mindfulness în rutina zilnică de îngrijire a animalelor de companie. Data viitoare în care câinele dvs. se oprește să miroasă trandafirii, în loc să vă grăbiți, respirați adânc, salutați soarele și bucurați-vă de un moment de liniște și pace.

Faceți cunoștință cu noi oameni (și animale)

Dacă dvs. și animalul dvs. de companie aveți tendința de a fi casnici, adăugați "legarea de noi prieteni" la dorințele acestuia! Animalele de companie sunt o modalitate excelentă de a vă extinde rețeaua socială, deoarece aveți instantaneu o legătură cu alți iubitori de animale.

Aveți nevoie de un impuls pentru a ieși din casă? Începeți să vă plimbați. Așa cum am menționat mai sus, plimbarea are multe beneficii pentru sănătatea dumneavoastră și a animalului dumneavoastră de companie, dar este, de asemenea, excelentă pentru viața socială. Un animal este un bun prilej de conversație, chiar dacă mergeți doar la magazinul din colț pentru o cafea. De asemenea, puteți verifica la adăpostul local de animale pentru a vedea dacă se organizează evenimente de strângere de fonduri, cum ar fi evenimente de plimbare a câinilor. Veți cunoaște oameni noi, câinele dumneavoastră va fi încântat de oportunitatea de a socializa și veți contribui la susținerea unei organizații caritabile.

Învățați ceva nou

Noul an este un moment excelent pentru a vă angaja să învățați ceva nou; adăugați și câinele sau pisica dumneavoastră la această listă de dorințe. În timp ce vă dedicați timp și efort pentru a învăța o nouă abilitate, vă puteți face timp pentru a vă ajuta animalul de companie să învețe un nou truc sau o nouă comandă. Dacă vă decideți să urmați un curs de fotografie, gândiți-vă să vă înscrieți și la un curs de dresaj dedicat acestuia. Chiar dacă aveți un animal de companie mai în vârstă, asta nu înseamnă că nu poate învăța trucuri noi. Luarea unui angajament pentru a-l ajuta să învețe ceva nou este un bun început pentru a vă susține motivația de a continua noua educație.

Dorințele de Anul Nou sunt întotdeauna mai ușor de respectat atunci când aveți un sprijin exterior care să vă țină motivat. Nimeni nu a spus vreodată că trebuie să fie vorba de un alt om, includerea câinelui sau a pisicii în dorințele dumneavoastră este o modalitate excelentă de a vă ajuta să nu pierdeți din vedere premiul care vă avantajează pe amândoi. Mult noroc cu toate dorințele de Anul Nou, din acest an și din anii următori.

Biografie colaborator

Christine O'Brien

Christine O'Brien

Christine O'Brien este scriitoare, mamă și părinte de mult timp al unui animal de companie, ale cărei două pisici Albastru de Rusia fac regulile casei. Munca acesteia este, de asemenea, prezentată în What to Expect Word of Mom, xoJane, Fit Pregnancy and Care.com, unde scrie despre viața împreună cu animalele de companie și despre viața în familie. Căutați-o și urmăriți-o pe Instagram și Twitter @brovelliobrien