Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT ADULT HRANĂ PENTRU PISICI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 6.5kg

Hrana uscată pentru pisici adulte 1-6 Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT cu pui este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare și este o nutriție cu beneficii multiple cheie dovedite clinic, concepute în mod special pentru a susține o digestie sănătoasă și o stare de bine generală. Formulată cu proteine de înaltă calitate pentru masă musculară și niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu pentru un sistem urinar sănătos. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

AROMĂ

cu pui

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru pisici pentru adulte Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT cu pui oferă o nutriție completă cu beneficii cheie multiple, dovedite clinic, pentru pisica dvs., inclusiv fibre speciale pentru a susține o digestie sănătoasă și pentru a evita formarea ghemotoacelor de păr. Cu o aromă irezistibilă pisica dvs. o va iubi. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale. Pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

Cum ajută:

Sănătatea sistemului digestiv: Sprijină o digestie sănătoasă cu amestecul nostru optim de fibre care asigură scaune optime și ajută la evitarea formării ghemotoacelor de păr

Susținerea musculaturii: Susține musculatura pisicii dvs. cu proteine de înaltă calitate

Sănătatea tractului urinar: Susține un sistem urinar sănătos cu niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu Omega-6 și vitamina E hrănitoare

Susține sistemul imunitar: Asigură sănătatea sistemului imunitar cu antioxidanți puternici dovediți clinic

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată: Suntem încrezători că animalul dvs. de companie se va bucura de hrana Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana Hill's VET ESSENTIALSMULTI-BENEFIT este disponibilă într-o varietate de alimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte cu vârsta de 1-6 ani, pentru a susține sănătatea pentru întreaga durată de viață. Adecvată și pentru pisicile care necesită mai puține calorii (adică pisicile care sunt mai puțin active, sterilizate sau care sunt predispuse la obezitate).

Nu se recomandă pentru:

Pisoi

Pisici aflate în perioada de gestație sau de lactație. În timpul perioadei de gestație sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana uscată Hill’s Vet ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Făină din carne de pui și de curcan (carne de pui 19%, total carne de pasăre 30%), porumb, grăsime animală, celuloză, făină de gluten de porumb, brizură de orez, minerale, extracte proteice hidrolizate, ulei vegetal.

Pisici adulte 1-6 ani Ghid de hrănire mixt

Pisici adulte 1-6 ani
Greutate corporală (kg) Pliculețe 85g Grame hrană uscată
2 1 20
3 1 35
4 1 45
5 1 55
6 1 70
7 + 1 11 pe kg

Pisici adulte 1-6 ani

Pisici adulte 1-6 ani
Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7 + 14 pe kg

Pisici sterilizate, de la operație la 6 ani Ghid de hrănire mixt

Pisici sterilizate, de la operație la 6 ani
Greutate corporală (kg) Pliculețe 85g Grame hrană uscată
2 1 15
3 1 30
4 1 40
5 1 50
6 1 60
7 + 1 10 pe kg

Pisici sterilizate, de la operație la 6 ani

Pisici sterilizate, de la operație la 6 ani
Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7 + 13 pe kg

INDICAȚII UTILE

Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3735 kcal/kg (374 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Umiditate 8 %
Proteine 31.1 %
Grăsimi 19.3 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 28.6 %
Fibre 7.4 %
Cenușă 5.5 %
Calciu 0.89 %
Fosfor 0.67 %
Potasiu 0.77 %
Sodiu 0.36 %
Magneziu 0.066 %
Taurină 0.19 %
Vitamina A 6905 IU/kg
Vitamina C 100 ppm
Vitamina D 569 IU/kg
Vitamina E 827 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.29 %
Acizi grași omega-6 3.42 %
Beta caroten 2.19 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe