Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION ADULT HRANĂ PENTRU PISICI cu SOMON

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 3kg, 6.5kg

Hrana uscată pentru pisici Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION cu somon (pentru pisici adulte mature cu vârsta de peste 1 an) este o hrană cu beneficii multiple disponibile exclusiv în clinici și cabinete veterinare. Pentru sănătatea și funcționarea optimă a sistemului digestiv, tehnologia noastră ActivBiome+ dovedită clinic hrănește microbiomul intestinal unic. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Sănătatea sistemului digestiv, digestie sănătoasă

AROMĂ

cu somon

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru pisici adulte 1+ Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + DIGESTION cu somon este o hrană completă cu beneficii multiple pentru pisici adulte 1+ și mature, cu vârsta mai mare de 1 an. Aceasta asigură un echilibru nutrițional de energie, proteine, vitamine și minerale + un amestec unic, dovedit clinic, de prebiotice. Cu o aromă irezistibilă pisica dvs. o va iubi. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Cum ajută:

Sănătatea sistemului digestiv: Susține scaunele regulate cu amestecul nostru de fibre ActivBiome+ dovedit clinic

Susținerea musculaturii: Susține sănătatea musculară cu proteine de înaltă calitate din somon

Sănătatea tractului urinar: Ajută la susținerea unui sistem urinar sănătos cu niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu

Sănătatea pielii și a blănii: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu Omega-6 și Omega-3

Susține sistemul imunitar: Susține sistemul imunitar cu un amestec unic de antioxidanți dovediți clinic (vitamina C și E)

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale. Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți. Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program. 100% Satisfacție Garantată suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit este disponibilă într-o varietate de alimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte și mature cu vârsta de 1 an și mai mari.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi sub 6 luni.

Pisici aflate în perioada de gestație sau de lactație. În timpul perioadei de gestație sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana uscată Hill’s Vet ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Brizură de orez, făină din gluten de porumb, făină din carne de pui și de curcan, celuloză, pulpă de roșii deshidratate, semințe de in, făină de somon (4%), orez brun, grăsimi animale, orz, ovăz, ulei de cocos, coji măcinate de nuci pecan, enzime digestive, minerale, pulpă de sfeclă deshidratată, pulpă de citrice deshidratată, morcovi deshidratați, merișoare deshidratate. Amestec prebiotic ActivBiome+ (7,7%): Semințe de in, coji de nuci pecan măcinate, pulpă de sfeclă deshidratată, pulpă de citrice deshidratată, merișoare deshidratate.

Ghid de hrănire

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - (grams) - Adult — hrană de menținere Amount per Day - (grams) - Young Adult Cat de la operație până la 1 an
0.5 25
1 40
1.5 30 55
2 40 65
3 55 90
4 70 115
5 80 135
6 90 155
7 105 170
7+ 14 pe kg 24 pe kg

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3505 kcal/kg (350 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 32.1 %
Grăsimi 13 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 36.3 %
Fibre 7.9 %
Calciu 0.71 %
Fosfor 0.63 %
Potasiu 0.71 %
Sodiu 0.28 %
Magneziu 0.087 %
Taurină 0.2 %
Vitamina C 105 ppm
Vitamina E 738 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.98 %
Acizi grași omega-6 2.45 %

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe