Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT MATURE ADULT 7+ HRANĂ PENTRU PISICI cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg

Hrana uscată pentru pisici Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT cu pui (pentru pisici adulte mature mai mari de 7 ani, după sterilizare sau rase predispuse la creșterea în greutate) este o nutriție disponibilă exclusiv de la veterinar, cu beneficii multiple, formulată pentru a susține o greutate sănătoasă, precum și sănătatea organelor vitale și a tractului urinar. Tehnologia noastră unică de gestionare a greutății ajută animalele de companie să atingă și să își mențină greutatea optimă. Pentru a sprijini o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Castrat-sterilizat, greutate sănătoasă,

AROMĂ

cu pui

STADIUL DE VIAȚĂ

Senior

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana pentru pisici adulte mature Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + WEIGHT 7+ cu pui este o hrană completă cu beneficii multiple este o hrană completă cu beneficii multiple pentru pisicile adulte mature de 7 ani și peste. Oferă beneficii cheie dovedite clinic pentru pisica dvs., inclusiv tehnologia dovedită clinic pentru a ajuta la arderea excesului de grăsime și la menținerea greutății optime după sterilizare/castrare. Cu o aromă irezistibilă pisica dvs. o va iubi.

Cum ajută:

Controlul greutății: Ajută pisica dvs. sterilizată să atingă și să mențină greutatea optimă grație unui amestec unic de ingrediente și conținut scăzut de grăsimi dovedite că sprijină arderea grăsimilor

Sănătatea tractului urinar: Susține un sistem urinar sănătos cu niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu

Susține sistemul imunitar: Ajută pisica să îmbătrânească sănătos și asigură niveluri dovedite clinic de antioxidanți

Sănătatea sistemului digestiv: Realizat pentru a ajuta la menținerea unui tract digestiv sănătos și a scaunelor optime

Susținerea organelor vitale: Susține sănătatea organelor vitale

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a susține în mod proactiv viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru pisici adulte Hill's VET ESSENTIALS' Multi-Benefit este disponibilă și ca hrană umedă, cu arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte mature cu vârsta de 7 ani și peste, pentru a ajuta la menținerea unei greutăți sănătoase

Nu se recomandă pentru:

Pisicile adulte sub 7 ani.

Pisici gestante sau lactante. În timpul perioadei de gestație sau de alăptare, pisicile trebuie să treacă la hrana uscată Hill’s VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Brizură de orez, Făină din carne de pui și de curcan (carne de pui 13%, total carne de pasăre 21%), făină de gluten de porumb, celuloză, proteină din mazăre, pulpă de roșii deshidratate, semințe de in, ulei de cocos, minerale, extracte proteice hidrolizate, grăsime animală, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei de pește, ulei vegetal, morcovi deshidratați.

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - grame
2 40
3 50
4 65
5 75
6 85
7+ 13 pe kg

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - 85 g pliculețe Cantitate pe zi - grame
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 45 g
5 1 + 55 g
6 1 + 65 g
7+ 1 + 11 g pe kg

INDICAȚII UTILE


Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3413 kcal/kg (341 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 36.5 %
Grăsimi 12.3 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 31.2 %
Fibre 8.6 %
Calciu 0.8 %
Fosfor 0.62 %
Potasiu 0.8 %
Sodiu 0.28 %
Magneziu 0.085 %
Taurină 0.21 %
Vitamina C 104 ppm
Vitamina E 658 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.2 %
Acizi grași omega-6 2.61 %
L-carnitină 517 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe