Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH 7+ Hrană Pentru Pisici cu Pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg, 3kg

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH 7+ Hrană Pentru Pisici cu Pui (pentru pisici de 7+ ani) este cea mai avansată formulă de la Hill's pentru pisici adulte mature, pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Nutriție completă, cu beneficii multiple, formulată pentru a susține sănătatea creierului și vitalitatea pisicii dvs. cu un amestec unic anti-îmbătrânire, precum și pentru a susține sănătatea urinară și sistemul imunitar. Nutriție cu gust excelent, pentru o mai bună zi astăzi și multe alte zile de mâine.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Îngrijirea pe durata procesului de îmbătrânire

AROMĂ

cu Pui

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT + SENIOR HEALTH 7+ Hrană Pentru Pisici cu Pui este o hrană completă cu beneficii multiple pentru pisicile adulte cu vârsta peste 7 ani, concepută pentru a susține creierul și corpul îmbătrânit. Aceasta asigură un echilibru nutriţional de energie, proteine, vitamine şi minerale. Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.

Cum ajută:

Suport pentru îmbătrânire: Susține sănătatea creierului și oferă energie pentru activitatea zilnică cu un amestec unic anti-îmbătrânire

Sănătate urinară: Ajută la susținerea unui sistem urinar sănătos cu niveluri controlate de magneziu, fosfor și calciu

Susține sistemul imunitar: Susține sistemul imunitar cu un amestec unic de antioxidanți dovediți clinic (vitamina C și E) și antioxidanți din legume

Susținerea organelor vitale: Susține funcția sănătoasă a rinichilor și promovează sănătatea altor organe vitale

Sănătatea sistemului digestiv: Oferă pisicilor mai în vârstă nutriția vitală de care au nevoie într-o rețetă foarte ușor de digerat

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's Vet Essentials Multi-Benefit este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente globale de încredere.

Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale..

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor din adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată - Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana Hill's VET ESSENTIALS Multi-Benefit este disponibilă într-o varietate de hrană uscată sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte și mature cu vârsta de 7 an și mai mare.

Nu se recomandă pentru:

  • Pisoi sub 6 luni.
  • Pisici aflate în perioada de gestație sau de lactație. În timpul perioadei de gestație sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana uscată Hill’s Vet Essentials Multi-Benefit Kitten.
  • Pisici adulte (1-6 ani).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Brizură de orez, orez brun, făină din carne de curcan și de pui (carne de pui 9%, total carne de pasăre 14%), proteină din mazăre, făină de gluten de porumb, grăsime animală, porumb, pulpă de sfeclă deshidratată, ulei vegetal, extracte proteice hidrolizate, pulpă de roșii deshidratate, minerale, ulei de pește, broccoli deshidratat. (Total legume 3,9%). Tehnologie anti-îmbătrânire (2,2%): Pulpă de roșii deshidratate, broccoli deshidratat.

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - grame
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7+ 12 pe kg

Adult matur

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - 85 g pliculețe Cantitate pe zi - grame
2 1 + 15 g
3 1 + 30 g
4 1 + 40 g
5 1 + 50 g
6 1 + 60 g
7+ 1 + 10 g pe kg

INDICAŢII UTILE Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar. Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile. Asiguraţi-vă că aveţi întotdeauna disponibilă apă proaspătă! Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control. Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3700 kcal/kg (370 kcal/100g)

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 31.5 %
Grăsimi 13.6 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 41.1 %
Fibre 2 %
Calciu 0.75 %
Fosfor 0.66 %
Potasiu 0.75 %
Sodiu 0.34 %
Magneziu 0.092 %
Taurină 0.36 %
Vitamina C 99 ppm
Vitamina E 855 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.66 %
Acizi grași omega-6 3.38 %
L-carnitină 516.9 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toată nutriția de care are nevoie pisica dumneavoastră se regăsește în VetEssentials

Aflați mai multe