Informații despre sănătatea pisicii

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Atunci când dețineți un animal de companie veți dori să vă asigurați că aveți toate informațiile despre sănătate și nutriție pentru a crește un companion sănătos și fericit. Nu este departe de ce ar face un părinte pentru copilul său. Mulți proprietari de animale își tratează animalele ca pe proprii copii, răsfățându-i și îndeplinindu-le toate cerințele. Indulgența exagerată nu este întotdeauna utilă, dar informațiile corecte despre nevoile pisici dumneavoastră sunt utile cu siguranță.

Pisicile și pisicuțele

Sănătatea pisicii este este foarte diferită de cea a câinelui și, de asemenea, pisica dvs. va avea nevoi unice și nevoi specifice rasei în cea ce privește sănătatea. Pisicile sunt predispuse la boli feline precum leucemie felină, gripă felină și diverse alte afecțiuni. Cea mai bună opțiune pentru proprietarii pisicilor care trăiesc în exterior este să programeze vizite regulate la medicul veterinar. De asemenea, vaccinările trebuie să fie la zi și să îi oferiți suplimentele alimentare prescrise.

Aveți grijă la ce le oferiți să mănânce. Sănătatea pisicii și ciocolata nu se potrivesc deloc, de fapt ciocolata poate fi toxică pentru pisici (și câini).

Trebuie să știți și că pisica dvs. poate suferi de intoleranță la lactoză. Ar trebui să îi urmăriți reacția la orice produse lactate. Dacă observați că pisica suferă de diaree, nu o mai hrăniți cu lactate! Hill’s oferă diete complete pentru pisici, formulate cu precizie pentru nevoile animalului dvs. și ajută la menținerea unui stil de viață fericit și sănătos pentru pisica dvs.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten hrană pentru pisici cu pui

  Pisoii au nevoie de cantități optime diferite de nutrienți pentru o dezvoltare sănătoasă. Acești nutrienți trebuie să fie perfect echilibrați, deoarece o cantitate prea mare poate să fie la fel de dăunătoare ca o cantitate prea mică.  De asemenea este important să se utilizeze ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă, sensibilă în mod special în această perioadă a vieții. Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> este o nutriție perfect echilibrată care se adresează nevoilor individuale ale pisoiului tău, evitând orice deficit sau exces de nutrienți. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten 1st Nutrition Mousse cu pui şi curcan

  Nutriţie perfect echilibrată, cu gust delicios de mousse de pui, pentru a susţine imunitatea şi creşterea sănătoasă a pisoilor
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu somon

  Nutriţie perfect echilibrată cu gust delicios de somon pentru a ajuta la susţinerea necesarului de energie al pisicilor adulte