Informații despre sănătatea pisicii

Published by
min read

Atunci când dețineți un animal de companie veți dori să vă asigurați că aveți toate informațiile despre sănătate și nutriție pentru a crește un companion sănătos și fericit. Nu este departe de ce ar face un părinte pentru copilul său. Mulți proprietari de animale își tratează animalele ca pe proprii copii, răsfățându-i și îndeplinindu-le toate cerințele. Indulgența exagerată nu este întotdeauna utilă, dar informațiile corecte despre nevoile pisici dumneavoastră sunt utile cu siguranță.

Pisicile și pisicuțele

Sănătatea pisicii este este foarte diferită de cea a câinelui și, de asemenea, pisica dvs. va avea nevoi unice și nevoi specifice rasei în cea ce privește sănătatea. Pisicile sunt predispuse la boli feline precum leucemie felină, gripă felină și diverse alte afecțiuni. Cea mai bună opțiune pentru proprietarii pisicilor care trăiesc în exterior este să programeze vizite regulate la medicul veterinar. De asemenea, vaccinările trebuie să fie la zi și să îi oferiți suplimentele alimentare prescrise.

Aveți grijă la ce le oferiți să mănânce. Sănătatea pisicii și ciocolata nu se potrivesc deloc, de fapt ciocolata poate fi toxică pentru pisici (și câini).

Trebuie să știți și că pisica dvs. poate suferi de intoleranță la lactoză. Ar trebui să îi urmăriți reacția la orice produse lactate. Dacă observați că pisica suferă de diaree, nu o mai hrăniți cu lactate! Hill’s oferă diete complete pentru pisici, formulate cu precizie pentru nevoile animalului dvs. și ajută la menținerea unui stil de viață fericit și sănătos pentru pisica dvs.

Related Articles

Related Products

 • Prescription Diet™ a/d™ Canine/Feline

  Pentru managmentul nutrițional al animalelor în proces de recuperare din boli, accidente și intervenții chirurgicale severe.
 • Science Plan™ Feline Adult Tender Chunks in Gravy cu vită

  Pisicile sunt fericite cu Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span>Tender Chunks in Gravy cu vită. În fiecare plic este o hrană completă care conține exact combinația potrivită de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății pisicii.
 • Science Plan™ Feline Adult Optimal Care™ Chicken

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> este special concepută pentru susținerea formei fizice, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega 3. </p> <p></p> <ul> <li>Menține masa musculară și greutatea optimă. </li><li>Cantitate controlată de minerale pentru susținerea sănătății tractului urinar. </li><li>Ingrediente foarte ușor de digerat pentru o absorbție optimă de nutrienți. </li><li>Produs 100% garantat pentru calitate, consistență și gust.</li></ul>
 • Prescription Diet™ i/d™ Feline Chicken

  <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> Feline i/d™ este o hrană formulată special pentru a îmbunătăți digestia și pentru a asigura consistența normală a scaunului.