Cum demonstrează pisicile afecțiunea pentru oameni

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Pisicile își demonstrează afecțiunea în moduri care adesea nu sunt recunoscute de proprietari ca atare, deoarece unii oameni nu știu cu certitudine cum își demonstrează pisicile afecțiunea. Din moment ce pisicile își exprimă afecțiunea în mod diferit față de oameni sau alte animale, este normal ca uneori să ratăm aceste momente prețioase. Dar dacă vă întrebați vreodată dacă pisica dvs. vă iubește, veți fi bucuros să aflați că da! Deși acțiunile ei sunt ciudate, cu siguranță nu sunt mai puțin însemnate.

 

Tabby cat rubbing against its owner affectionately

 

1. Împinsul cu capul

Unul dintre cele mai drăguțe comportamente pe care le afișează pisica dvs. este atunci când vă lovește cu capul sau se freacă de dvs.. Nu doar că este drăguț de privit, dar este un semn sigur că pisica ține la dvs.. De fapt, prin acest comportament pisica își lasă feromonii pe dvs. și informează pe toată lumea că dvs. sunteți stăpânul ei, spune Vetstreet.

 

Gray tabby cat nibbling on the knuckle of a human's finger.

 

2. Mușcături

Mușcăturile în general sunt asociate de oameni cu sentimente negative, însă pisicile sunt puțin diferite. Atunci când pisica dvs. vă mușcă în joacă, își arată de fapt afecțiunea. Acest tip de mușcătură este foarte diferit de cel din frică sau pentru apărare care sunt menite să cauzeze răni, iar sentimentele din spatele acestei reacții sunt de asemenea diferite. Mușcăturile “din dragoste” sunt un comportament amuzant și ciudat al pisicilor adorabile.

 

 

Little kitten paws shown from the underside.

3. Frământatul cu lăbuțele

Pisicile încep să “frământe” de când sunt pisicuțe mici și sunt alăptate. Acest comportament se transformă în afecțiune la maturitate. Atunci când o pisică afișează acest tip de comportament, ea subliniază foarte clar că dvs. o faceți să se simtă iubită și confortabil. “Frământatul” este probabil unul dintre cele mai cunoscute moduri prin care pisicile își arată afecțiunea și cu siguranță nu este un mit.

 

Long-haired calico cat lying on a white bed spread stretching.

 

4. Torsul

Torsul este unul dintre cele mai gălăgioase moduri în care pisicile își demonstrează afecțiunea. Totuși există momente în care pisicile torc pentru că nu se simt confortabil, deși ocaziile sunt rare. În general, pisica toarce pentru că este fericită în preajma dvs.. Cu cât pisica toarce mai mult, cu atât mai bine!

 

 

Long-haired gray cat lying on owner's lap.

5. Vă urmărește

Atunci când pisica îi urmărește peste tot, chiar și la toaletă, mulți proprietari cataloghează acest comportament ca fiind ciudat. Dar asta înseamnă doar că pisica dorește să petreacă mai mult timp cu dvs.. Dacă o pisică apreciază compania dvs. și se simte confortabil, vă va urmări în toată casa și se va lipi de dvs.. Ea vrea doar să știți că vă consideră un companion excelent. Dacă încercați să vă faceți treburile casnice și pisica dvs. vă împiedică, ea vrea doar să vă spună că este mult mai importantă decât orice alt lucru pe care îl faceți și că este momentul să vă concentrați asupra ei.

 

6. Cadourile

Brown and white cat with big yellow eyes lies down with a stuffed toy mouse in her mouth.

Probabil metoda cea mai puțin populară printre proprietari este oferirea “cadourilor”. Adesea, pisicile își arată afecțiunea lăsând cadouri pentru proprietarul său. Pisicile sunt vânători înnăscuți, așadar atunci când pisica vă aduce o pradă proaspăt prinsă, ea vă oferă de fapt o masă delicioasă. Poate că nu vreți să atingeți cadoul cu mâinile goale, dar rețineți că intențiile ei sunt bune și acest comportament este de fapt un semn că vă îndrăgește.

Modul în care pisicile își arată afecțiunea poate fi derutant pentru companionii lor umani, dar atât timp cât dvs. interpretați corect comportamentul, veți învăța să îl apreciați. Vă îndrăgiți pisica și este bine să știți că și ea vă îndrăgește pe dvs.. Așadar, știind cum și când își arată pisicile afecțiunea vă va ajuta (atât pe dvs., cât și pe pisică) să comunicați mai ușor. Până la urmă, nu e nimic mai frumos decât să ști că ești iubit.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu vită

  Pisicile sunt fericite cu Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span>Tender Chunks in Gravy cu vită. În fiecare plic este o hrană completă care conține exact combinația potrivită de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății pisicii.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu pui

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> este special concepută pentru susținerea formei fizice, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega 3. </p> <p></p> <ul> <li>Menține masa musculară și greutatea optimă. </li><li>Cantitate controlată de minerale pentru susținerea sănătății tractului urinar. </li><li>Ingrediente foarte ușor de digerat pentru o absorbție optimă de nutrienți. </li><li>Produs 100% garantat pentru calitate, consistență și gust.</li></ul>
 • Hill's Science Plan FELINE ADULT URINARY HEALTH cu PUI

  <p><strong>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Urinary Health Sterilised Cat</strong> este concepută pentru a susține sănătatea tractului urinar al pisicii tale pentru o viață mai lungă și mai fericită. </p><p>Conține formula unică pentru managementul greutății care ajută pisicile sterilizate să se mențină sănătoase și în formă. </p>