Medicul veterinar si Pisica

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți medicul veterinar pe care pisicuța dvs. îl merită

Este normal să vă doriți doar ce este mai bun pentru pisicuța dvs. și unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru ea este să găsiți un cabinet veterinar excelent. Până la urmă, o să vă bazați pe acel cabinet și în anii ce vor urma. O recomandare de la membrii familiei sau de la prieteni este o metodă bună de a găsi un medic veterinar, dacă nu aveți o recomandare bazați-vă pe instinctele dvs.. Personalul cabinetului este prietenos, dorește să ajute și este pregătit? Care sunt orele de program și ce se întâmplă dacă pisicuța dvs. nu se simte bine în afara orelor de program? În ziua de azi,  multe cabinete oferă mai mult decât îngrijire medicală. De exemplu, multe comercializează de la hrană la litiere. Acest lucru ar putea să vă fie util.

Medicul veterinar - nu doar pentru animăluțe bolnave

Au apus de mult zilele în care animăluțele vizitau cabinetul veterinar doar atunci când se îmbolnăveau. Controalele de rutină în primele luni de viață vor ajuta la depistarea problemelor înainte ca acestea să se agraveze. Majoritatea clinicilor vă pot ajuta cu sfaturi despre orice, de la zgardă până la dresaj. Un alt beneficiul al vizitelor dese la cabinetul veterinar (chiar dacă pisicuța nu este bolnavă) este acela că se va obișnui să meargă acolo. Pisicile sunt inteligente și vor învăța rapid că vizitele la medicul veterinar sunt neplăcute dacă ajung acolo doar pentru lucruri negative, precum injecțiile!

Pregătirea

Este normal să aveți emoții înainte de prima vizită la medicul veterinar al pisicii dvs., dar nu vă faceți griji. Cu puțină pregătire puteți transforma prima vizită într-o experiență pozitivă.

Când faceți prima programare, puteți întreba personalul cum trebuie să vă pregătiți pentru prima vizită. Depinde de medicul dvs. veterinar. Cu siguranță este util să aduceți cu dvs. orice informație medicală aveți despre pisicuță. Dacă aveți asigurare medicală sau detalii despre cipul de identificare, ar fi bine să le luați și pe acelea.

Pregătiți o cușcă de transport confortabilă pentru pisica dvs; puteți achiziționa cuști din pet shop-uri sau chiar din unele cabinete veterinare. Așezați o pătură confortabilă și puteți utiliza și un spary special pentru feromoni pentru a o menține calmă și relaxată.

Pregătiți-vă să răspundeți la întrebări despre viața pisicuței dvs. până în acest moment. Ce tip de hrană consumă?  Este somnoroasă și lentă sau actvă și jucăușă? A fost vaccinată sau i-au fost aplicate tratamente anti-parazitare, probabil de către fostul proprietar? Este de asemenea o ocazie perfectă să îi puneți întrebări medicului, dacă aveți nevoie de clarificări. O să vă ajute și o să vă ofere sfaturi.

La ce să vă așteptați

Încercați să ajungeți puțin mai devreme. Este posibil să fie necesar să completați câteva documente. Ulterior, împreună cu pisoiul dvs., veți fi condus în sala de examinare unde pisica va fi cântărită și i se va lua temperatura.

Apoi, medicul veterinar va examina pisicuța. Majoritatea medicilor se vor împrieteni cu animăluțul pentru a-l ajuta să se relaxeze înainte de a începe examinarea, apoi vor căuta cu atenție semne de boală sau anormale. Probabil va pune câteva întrebări de rutină, iar dvs. ar trebui să îi puneți întrebări dacă aveți neclarități. Ați putea să discutați și despre hrana și nevoile pisicuței dvs., deoarece studiile arată că hrana potrivită este vitală pentru dezvoltarea sănătoasă a pisicuței dvs.. Această conversație va ajuta medicul veterinar să afle mai multe despre pisicuța dvs. și să stabilească o relație bazată pe încredere. Înainte de plecare, amintiți-vă să ridicați noile documente medicale ale pisicuței dvs. și recomandarea de hrănire sau rețeta de medicamente prescrise de medicul veterinar. Acum este momentul să reveniți acasă cu pisicuța dvs.. O puteți recompensa înainte ca ea să adoarmă - a fost o zi agitată!

Asigurare pentru animalul de companie

Dacă pisicuța dvs. nu se simte bine, este normal să fiți îngrijorat și ultimul lucru de care aveți nevoie este să vă stresați din cauza costurilor pentru îngrijirea medicală.

Este util să comparați polițele și prețurile, iar internetul vă poate ajuta să faceți această comparație.

Rețineți că asigurarea medicală pentru animale de companie nu va acoperi îngrijirea medicală de rutină și că este important să citiți “textul scris cu caractere mici” înainte de a semna.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten hrană pentru pisici cu pui

  Pisoii au nevoie de cantități optime diferite de nutrienți pentru o dezvoltare sănătoasă. Acești nutrienți trebuie să fie perfect echilibrați, deoarece o cantitate prea mare poate să fie la fel de dăunătoare ca o cantitate prea mică.  De asemenea este important să se utilizeze ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă, sensibilă în mod special în această perioadă a vieții. Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> este o nutriție perfect echilibrată care se adresează nevoilor individuale ale pisoiului tău, evitând orice deficit sau exces de nutrienți. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten 1st Nutrition Mousse cu pui şi curcan

  Nutriţie perfect echilibrată, cu gust delicios de mousse de pui, pentru a susţine imunitatea şi creşterea sănătoasă a pisoilor
 • HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Young Adult hrană pentru pisici cu păstrăv

  Nutriţie perfect echilibrată, cu gust delicios de păstrăv, pentru pisicile sterilizate
 • HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Young Adult hrană pentru pisici cu curcan

  Pisicile sterilizate sunt de peste 3 ori mai predispuse la supraponderabilitate și la afecțiuni urinare. <br>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Sterilised Cat Young Adult este concepută pentru nevoile pisicilor sterilizate. Conține antioxidanți clinic dovediți și formulă unică de management al greutății.