Sanatatea Pisicii

Aflați mai multe despre sănătatea prietenei dvs. feline, explorând articolele informative de mai jos.

0 Rezultate ordonate după

Relevanță

Sfaturi și consiliere

Este interesant să aduci acasă un prieten patruped, dar ca proprietar de animal de companie probabil că aveți o mulțime de întrebări despre sănătatea pisicii. Ar fi de ajutor dacă pisicile ar putea comunica verbal ceea ce simt. Însă nu vă faceți griji, noi avem o bibliotecă plină de sfaturi despre sănătate pentru pisici pentru a vă ajuta să înțelegeți acele indicii subtile. Doar citiți sfaturile noastre de mai jos și veți fi pe cale de a deveni cel mai bun proprietar de animale de companie.

 

 

Cauzele bolilor

Dacă pisica dvs. se comportă diferit și sunteți preocupat de sănătatea ei, întotdeauna este cel mai bine să vorbiți cu medicul dvs. veterinar. Aici puteți să citiți despre diverse probleme de sănătate a pisicii și despre cauzele acestora. Fie că sunt cauze genetice, de vârstă, de rasă, de stil de viață, de stare mentală, de mediu sau comportament, există mai multe cauze comune de reținut atunci când observați o schimbare la pisica dvs. Începeți să învățați despre aceste cauze comune, astfel încât să fiți întotdeauna pregătit să o îngrijiți corespunzător.

Semne și simptome

Problemele de sănătate se manifestă în mai multe moduri. Unele sunt extrem de vizibile și au simptome evidente, precum urinarea frecventă, stresul și îngrijirea excesivă. Însă alte simptome de sănătate ale pisicii nu sunt atât de ușor de detectat. Trebuie să-i cunoașteți personalitatea și să știți cum reacționează în anumite situații. Schimbările sale de stare sau comportament pot indica, de asemenea, o problemă de sănătate care urmează să apară.

Tratamente preventive

De la nutriția corectă, îngrijirea și exercițiile pentru prevenirea parazitară, și controalele medicilor veterinari, există mai multe măsuri preventive pe care le puteți lua împotriva îmbolnăvirii sau rănirii pisicii dvs. Aflați mai multe despre cum să vă mențineți pisicuța sănătoasă prin citirea articolelor despre vaccinarea recomandată, sfaturi despre îngrijire, tratamente împotriva puricilor și căpușelor, și mai multe.