Sfaturi utile despre calatoria cu cainele

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Dacă plănuiți să călătoriți în afara țării cu animalul dvs, consultați mereu medicul veterinar mai întâi. Mai ales în zonele călduroase, animalul dumneavoastră poate contacta afecțiuni mai rar întâlnite în climatele moderate. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de carnetul de sănătate al animalului de companie.

Călătoria cu câinele dvs. poate fi foarte distractivă dacă pregătiți totul din timp. Oricum, planificarea dezorganizată poate transforma experiența într-una stresantă pentru dvs. și câinele dvs. De îndată ce v-ați decis să călătoriți împreună cu câinele dvs., primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să achiziționați o zgardă cu datele dvs. de contact și să vă asigurați că acesta o poartă tot timpul. Un microcip poate aduce și mai multă siguranță. Înainte de a călători, ar fi util să vă instruiți câinele cu câteva noțiuni de dresaj de bază, pentru ca acestă să se comporte corect pe perioada călătoriei. Apoi, planificați modul de transport, bagajele și cazarea, deoarece nu toate hotelurile acceptă animale de companie!

Călătoria cu mașina

Mașina este de obicei cel mai bun și cel mai frecvent folosit mod de transport pentru călătoria cu câinii și sunt foarte mari șansele ca un câine să fi mers deja cu mașina la medicul veterinar sau în parc.

În orice caz, unii câini suferă de anxietate atunci când merg cu mașina, așadar încercați să faceți această experiență cât mai plăcută pentru el, asigurându-vă astfel că ajungeți la destinație. De exemplu, dacă merge cu mașina doar până la medicul veterinar este posibil să asocieze mașina cu experiențele negative. Duceți-l la plajă, în parc sau la pet shop pentru o recompensă și este posibil să aștepte cu nerăbdare următoarea călătorie!

Dacă animalul dvs. este încă agitat în mașină călătoriile lungi ar putea fi inoportune, iar dacă este necesar medicul veterinar vă poate recomanda medicamente anti-anxietate. Dacă animalului dvs. îi plac călătoriile lungi, rețineți că, exact ca în cazul oamenilor, câinii trebuie să se întindă din când în când. Așadar plănuiți opriri odată la 3-5 ore. Totuși, toți câinii sunt diferiți așa că dacă știți că animalul dvs. devine neliniștit mai repede, planificați opriri mai frecvente.


Ce să împachetați

Mai jos găsiți o listă scurtă de obiecte utile pentru călătorie, pentru ca dvs. și câinele dvs. să călătoriți liniștiți:

 • Lesă
 • Cușcă pentru câini
 • Apă și bol
 • Recompense
 • O jucărie
 • O pătură/pătuț câine
 • Săculeți igienici pentru câini
 • Medicamente
 • Trusă de prim ajutor
 • Carnetul de sănătate al câinelui
 • Instrumente necesare pentru toaletare

Este de preferat să faceți o listă și cu spitalele veterinare accesibile (și deschise!) de pe ruta aleasă, doar pentru siguranță în cazul în care animalul dvs. are nevoie de îngrijire medicală.

Călătoria cu avionul

În general, călătoria cu avionul nu este ideală pentru câini. Deși unele companii aeriene vă permit să călătoriți împreună cu câinele dvs. dacă este într-o cușcă și dacă este suficient de mic ca să încapă sub scaunul din fața dvs., animalele de talie mai mare vor fi nevoite să călătorească la cală.

Există totuși câteva companii aeriene pet-firendly. O astfel de companie este Pet Airways, care permite animalelor să călătorească în cabina principală. Însă, aceste zboruri sunt disponibile doar în anumite orașe.

Cazarea la hotel

Este esențial să căutați și să planificați șederea la un hotel din timp, dacă călătoriți împreună cu câinele dvs. Unele hoteluri chiar întâmpină câinii cu brațele deschise și pun la dispoziția lor pătuțuri speciale pentru câini, room-service, servicii de spa și servicii de îngrijire pentru câini. Întrebați ce servicii sunt disponibile pentru câinele dvs. și nu uitați să întrebați de prețuri. Multe hoteluri percep o taxă nereturnabilă pentru animale de companie la sosire și o taxă pe zi.

Cazarea la bed & breakfast

Locurile de cazare de tip B&B care permit accesul cu câini sunt foarte puține, dar există. Așadar urmăriți-le cu atenție.

Camping

Din nou, nu toate spațiile de camping permit accesul cu câini, așadar verificați înainte de a face o rezervare. Campingul este o metodă grozavă de a petrece timp cu câinele dvs. în spațiu liber, așadar profitați!

Related Articles

Related Products