Cum sa ai grija de cainele tau

Sunteți curios despre cum să aveți grijă în mod corespunzător de câinele dvs.? Explorați aici. 

0 Rezultate ordonate după

Relevanță

Îngrijirea câinelui

Uneori, sa deții un câine devine copleșitor. Doriți să fiți un proprietar de animal de companie care are răspunsuri la toate, însă întrebările vor apărea negreșit. Poate vă întrebați dacă e în regulă să-l luați în avion, de câte ori trebuie îmbăiat sau dacă casa dvs. este suficient de sigură pentru el. Din fericire, avem chiar aici răspunsurile pentru dvs.

Călătoria cu câinii

Probabil că sunteți obișnuit să călătoriți cu un câine în mașină, mulți câini se bucură de plimbările cu proprietarii lor, dar ce părere aveți despre zborul cu avionul? Dacă aveți un câine foarte mic, există posibilitatea ca cei de la companiile aeriene să-i permită accesul în cabină, dacă cușca are aprobare. Majoritatea câinilor mari, totuși, vor trebui să călătorească într-o cușcă la cală. Sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când zburați, astfel încât întotdeauna asigurați-vă că ați anunțat companiile aeriene specifice că o să călătoriți cu un câine, deoarece fiecare dintre acestea are propriul regulament.

Toaletarea

Să vă mențineți câinele fericit și sănătos înseamnă întreținerea blănii și a pielii - hrana adecvată poate ajuta. În funcție de blană, unii câini vor necesita un regim de toaletare. Îl puteți duce regulat la un salon de specialitate sau îl puteți toaleta singur acasă. Pe lângă utilizarea unui șampon special pentru câini și perierea blănii, foarte importantă în procesul de toaletare este perierea dinților câinelui.