Poveștile spuse de coada pisicii

Published by
min read

Coada pisicii dvs. vă poate spune ce se întâmplă în mintea sa. Cozile sunt indicatori buni ai stării de spirit. Faceți-vă timp pentru a observa comportamentul pisicii și veți începe să înțelegeți poveștile pe care le spune coada acesteia.Poziția: ridicată. Când pisica dvs. își ține coada ridicată în aer deplasându-se prin teritoriul său, exprimă încredere și mulțumire. O coadă poziționată direct în sus înseamnă fericire și arată dorința de a fi prietenoasă. Priviți și vârful cozii ridicate. O mișcare subtilă a acestuia poate însemna un moment de fericire maximă.

Poziția: curbată, ca un semn de întrebare. Dacă observați că are coada curbată, vă recomandăm să luați o pauză de la treburile dvs. zilnice și să vă jucați cu pisica. Această poziție a cozii indică deseori o dispoziție pentru joacă și o pisică care e gata să se joace cu dvs.

Poziția: coborâtă. Aveți grijă. O coadă poziționată direct în jos poate indica agresivitate. O coadă coborâtă înseamnă o stare de spirit foarte serioasă. Totuși, rețineți că unele rase precum Persana au tendința de a-și ține coada în jos, fără vreun motiv special.

Poziția: ascunsă. O coadă curbată sub corp indică teamă sau supunere. Ceva o face să fie nervoasă.

Poziția: înfoiată. O coadă în formă de țeavă de aspirator indică o pisică extrem de agitată și speriată, care încearcă să pară mai mare pentru a îndepărta pericolul.

Poziția: biciuire. O coadă care se mișcă rapid înainte și înapoi indică frică și agresivitate. Considerați-o ca fiind o amenințare și feriți-vă.

Poziția: balans. O coadă care se balansează ușor dintr-o parte în alta indică, de obicei, că pisica dvs. este concentrată pe un obiect. Puteți vedea o astfel de coadă chiar înainte ca pisica dvs. să sară pe o jucărie sau pe o crochetă de hrană pentru pisici care a sărit din vasul cu hrană.

Poziția: înfășurată în jurul unei alte pisici. O coadă înfășurată în jurul unei alte pisici este ca atunci când vă puteți brațul în jurul altei persoane. Această poziție transmite prietenie.

Related Articles

 • De ce plânge pisoiul și cum să îl ajutați să se oprească

  Aflați de ce plâng adesea pisoii nou-născuți, la ce vârstă ar trebui să nu se mai manifeste astfel și cum puteți să îi liniștiți și să îi faceți să se oprească din plâns în primul lor an de viață.
 • Sunt pisicile protectoare cu stăpânii lor?

  Câinii sunt binecunoscuți pentru loialitatea lor, dar sunt și pisicile protectoare? Aflați dacă pisicile își apără stăpânii și cum să vă descurcați cu o pisică supraprotectoare.
 • Diferențele dintre motani și pisici

  Luați în considerare aceste diferențe de comportament și aspect între motani și pisici înainte de a alege un prieten pe viață.
 • Pisicilor le place să fie mângâiate?

  Happy Cat In Her Owner's Arms A mângâia și a lua în brațe o pisică poate fi dificil, dar ea vă va da semne care să arate că este pregătită. Aflați care sunt locurile sale preferate de mângâiere și tehnicile potrivite.

Related Products