Pisicile si Copiii

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Pisicuța dvs. este născută să se joace

Când vine vorba de joacă, pisicuța dvs. este un talent înnăscut; va transforma totul într-o joacă. Un ghemotoc de hârtie sau de folie, un capac de pix sau orice obiect suspendat cu o sfoară; pisicuțele nu pot să reziste tentației de a se juca. Mai mult, va fi extrem de bucuroasă dacă vă alăturați și dumneavoastră, de aceea joaca creează o legătură puternică între dvs. și pisoi.

O lume întreagă de explorat

Pentru că este curioasă, pisicuța dvs. va explora mai ales spațiile acoperite. O pungă de hârtie, un sertar sau un dulap deschis, sub pat; un pisoi curios trebuie să știe neapărat ce se află acolo. Vă rugăm să nu lăsați mașina de spălat deschisă sau uscătorul de rufe, deoarece s-a mai întâmplat ca pisoii să fie prinși înăuntru. Și nu uitați de capacul vasului de toaletă…

Jucăriile pisoiului

Vă puteți distra mult cu ajutorul jucăriilor speciale pentru pisoi, în special de dimensiuni mici și moi. Acestea pot fi prinse cu ușurință de gheruțele și dinții pisoiului. Jucându-vă de-a v-ați ascunselea cu o jucărie, instinctul de vânător al pisoiului va ieși la joacă și se va distra copios în timp ce își urmărește ‘prada”. Oferiți-i o jucărie cu iarba-mâței; această plantă conține un ingredient numit nepetalactonă ce este adorat de pisici. Aveți grijă deoarece unele pisici reacționează agresiv la iarba-mâței, în timp ce altele nu reacționează deloc.

Curiozitatea naturală a pisicuței o poate împinge să muște din plantele dvs., iar multe dintre acestea pot fi otrăvitoare. Ca metodă de precauție, este bine să știți ce plante aveți în ghivece și să le mențineți pe cele periculoase la distanță. Crinii, crăciunițele și cyclamen pot fi foarte otrăvitoare pentru pisici.

Zgâriatul

Zgâriatul și întinsul sunt esențiale pentru bunăstarea pisoiului, iar draperiile și mobila acoperită de material textil vor fi ținte ușoare. Oferiți-i un sisal încă din prima zi și ar trebui să îi distragă atenția suficient de la mobila dvs. Mai mult, îi va menține gheruțele scurte. Dacă pisicuța dvs. nu pare interesată de sisal, împrăștiați puțină iarba-mâței la baza acestuia. Pentru majoritatea pisicilor mirosul este irezistibil, și este posibil să ajungă la concluzia că sisalul nu este chiar o idee rea până la urmă.

Pisoii și copii sunt făcuți unul pentru altul, eventual

Nu este deloc surprinzător că pisoii și copii pur și simplu se adoră. Dar dacă copilul are mai puțin de 5 ani este de preferat să nu îl lăsați să se joace cu un pisoi mai mic de 6 luni, deoarece aceștia sunt foarte jucăuși și au gheruțe și dinți foarte ascuțiți; este posibil ca un copil foarte mic să nu înțeleagă că zgârieturile fac parte din joc. Este minunat pentru un copil să crească alături de un animal de companie și vor lega o relație puternică atunci când amândoi vor fi suficient de maturi încât să se înțeleagă unul pe celălalt.

Învățați copii cum trebuie să îngrijească noul membru al familiei: cum să se joace, cu ce și cum să îl hrănească (să nu uitați de alimentele interzise). Arătați-le ce înseamnă responsabilitatea lăsându-i să spele bolul de hrană din când în când.

Deși pisoii sunt irezistibili, copii trebuie să înțeleagă cât de mult au nevoie de somn și că nu trebuie să îi deranjeze atunci când se odihnesc.

Related Articles

 • Este pisica mea agresivă? Când sunt depășite limitele de agresivitate a jocului?

  Află sfaturi pentru identificarea comportamentului excesiv de agresiv al pisicilor și a preferințelor de joacă ale acestora, precum și modul în care poți aborda comportamentul agresiv pe care pisica ta îl poate manifesta.
 • Jocuri cu pisica cu costuri limitate: 7 jocuri complet gratuite

  Esti in cautare de jocuri distractive si ieftine pentru pisici? Incercati aceste 7 jocuri facute cu obiecte de prin casa. Afla mai multe!
 • Joaca cu pisica: Cum să vă păstrați pisica implicată

  O pisică plictisită nu este o pisică fericită. Dacă vă asigurați că prietena dvs. blănoasă este stimulată mental și implicată prin intermediul jocurilor pentru pisici, aceasta va fi mai fericită și, probabil, vă va aduce și dvs. mai multă liniște, mai ales dacă aceasta manifestă comportamente distructive, cum ar fi ruperea perdelelor sau dezgroparea plantelor din ghiveci.
 • Joaca cu pisicile

  Joaca este foarte importanta pentru sanatatea pisicii tale si te va ajuta sa creezi o legatura puternica cu ea. Afla mai multe detalii aici!

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu vită

  Pisicile sunt fericite cu Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span>Tender Chunks in Gravy cu vită. În fiecare plic este o hrană completă care conține exact combinația potrivită de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății pisicii.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu pui

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> este special concepută pentru susținerea formei fizice, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega 3. </p> <p></p> <ul> <li>Menține masa musculară și greutatea optimă. </li><li>Cantitate controlată de minerale pentru susținerea sănătății tractului urinar. </li><li>Ingrediente foarte ușor de digerat pentru o absorbție optimă de nutrienți. </li><li>Produs 100% garantat pentru calitate, consistență și gust.</li></ul>
 • Hill's Science Plan FELINE ADULT URINARY HEALTH cu PUI

  <p><strong>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Urinary Health Sterilised Cat</strong> este concepută pentru a susține sănătatea tractului urinar al pisicii tale pentru o viață mai lungă și mai fericită. </p><p>Conține formula unică pentru managementul greutății care ajută pisicile sterilizate să se mențină sănătoase și în formă. </p>