Avantajele hranei umede pentru câini

Publicat de
min citit

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Alimentele pentru câini din zilele noastre au obţinut o îmbunătăţire. Puteţi oferi câinelui un amestec de carne de vită, miel, pui şi legume şi cereale nutritive, care joacă un rol major în furnizarea unei nutriţii echilibrate în toate etapele vieţii sale. Deşi hrana uscată a fost adesea considerată a fi opţiunea mai sănătoasă, hrana umedă pentru câini este la fel de sănătoasă - iată de ce.

1. Mai uşor de mestecat

Mulţi deţinători de animale de companie se feresc să ofere hrană pentru câini la conservă animalelor lor de companie. Sunt îngrijoraţi că nu le oferă câinilor o nutriţie adecvată sau că hrana umedă dăunează dinţilor unui câine. O hrană umedă de bună calitate poate oferi animalului dvs. de companie o nutriţie echilibrată pentru a-i susţine şi menţine sănătatea pe parcursul tuturor etapelor vieţii, iar medicii veterinari spun că folosirea hranei umede pentru câini nu îi va afecta dinţii sau gingiile. De fapt, pentru câinii mai în vârstă cu probleme cu dinţii sau gingiile, hrana umedă poate fi mai uşor de mâncat decât cea uscată.

2. Mai sănătos pentru câinii în creştere

Jack Russell Terrier Puppy eating food out of a silver dog bowl.

Când poate hrana umedă să fie mai bună decât cea uscată? În timpul primei părţi a vieţii, atunci când câinii tineri au nevoie de mai multe proteine pentru a creşte puternici şi hrana umedă conţine mai multe proteine decât cea uscată. Hrana uscată pentru câini conţine mai multe cereale, cum ar fi porumb, ovăz sau alte cereale integrale, care ajută câinii mai în vârstă să aibă o digestie sănătoasă.

3. Se păstrează bine

Mărcile de hrană umedă, cum ar fi Hill's Science Plan, conţin carne şi legume din belşug, care oferă vitaminele şi mineralele de care câinele are nevoie pentru a rămâne sănătos. Carnea de vită, miel, pui, alături de cerealele şi legumele sănătoase îi oferă câinelui dvs. o masă plină de satisfacţii prin aceste substanţe nutritive. De asemenea, hrana umedă pentru câini poate fi depozitată mai mult decât hrana uscată, în funcţie de data expirării; conservele nu au nevoie de conservanţi pentru a-şi menţine prospeţimea.

Când se serveşte hrana uscată

Un motiv pentru a servi hrană uscată în locul conservelor este faptul că poate fi mai uşor de pus în bol şi de împărţit. Câinii care mănâncă repede hrana pot fi încetiniţi prin folosirea crochetelor. Hrana uscată poate fi achiziţionată şi în saci de dimensiuni mai mari, ceea ce poate fi mai convenabil pentru unii proprietari. Şi dacă câinele dvs. este un mofturos şi mănâncă puţin şi rar, hrana uscată este mai potrivită, deoarece cea umedă se va strica în termen de patru ore după ce a fost servită, dacă este lăsată afară. Crochetele sunt uşor de utilizat în jucăriile de tip puzzle pentru a îmbogăţi viaţa câinelui şi pentru a-l satisface fără a fi hrănit în plus. Dacă decideţi să hrăniţi câinele cu hrană uscată şi hrană umedă, căutaţi alimente de înaltă calitate, cum ar fi Hill's Science Plan, ale cărei bucăţi uscate oferă o concentraţie ridicată a celor mai benefici nutrienţi din fiecare porţie.

De ce nu amândouă?

Dacă sunteţi îngrijorat că hrana la conservă nu va furniza toţi nutrienţii de care are nevoie în anumite deficienţe, luaţi în considerare hrănirea mixtă. Hrănirea mixtă amestecă hrana umedă şi cea uscată în rutina zilnică a câinelui dvs., astfel încât să primească o parte din ambele de fiecare dată când îşi vizitează bolul. Unii proprietari aleg să folosească hrană uscată dimineaţa şi le ofere câinelui lor o conservă de hrană umedă seara. Acest lucru acoperă toate bazele şi îi oferă diversitate câinelui dvs., precum şi un gust delicios.

Contributor Bio

Jeanne Grunert

Jeanne Grunert

 

Jeanne Grunert este scriitoare independentă, blogger şi romancieră. Locuieşte şi lucrează la o fermă de 17 acri din Virginia, împreună cu câinele ei ciobănesc german, Shadow, alături de şase pisici.

 

Articole similare

Produse asemanatoare

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu vita

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Delicious Beef este concepută pentru susținerea masei musculare și a sănătății organelor vitale. Cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega-3.<br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken este concepută pentru susţinerea masei musculare şi a sănătăţii organelor vitale. Cu antioxidanţi clinic dovediţi, proteine de calitate şi acizi graşi omega-3.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight hrana pentru caini cu pui si legume

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Mature Adult 6+ hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5+ Active Longevity™ Large Breed cu pui este concepută pentru susținerea articulațiilor, masei musculare și sănătății organelor în cazul câinilor de talie mare. Cu antioxidanți dovediți clinic și L-carnitină.