Obiceiurile rele ale câinelui dvs. au ca rezultat deranjarea stomacului? | Hill's Pet

Publicat de către
minute timp citire

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Câinii sunt în mod natural niște scormonitori curioși. Acest lucru poate însemna că adulmecă și mănâncă tot felul de lucruri pe care nu ar trebui să le mănânce - alimente stricate, carcase în descompunere, gustări aruncate de oameni și, adesea, chiar și fecalele altor animale.

Nu este surprinzător faptul că aceste obiceiuri nepotrivite pot duce la tulburări digestive, cele mai probabile consecințe fiind vărsăturile și diareea. În timp ce îmbolnăvirile sau lucruri cum ar fi fecalele de câine apoase sau cu sânge sunt supărătoare atât pentru câine, cât și pentru stăpân, aceste semne trec de obicei relativ repede. În cazul în care câinelui dvs. îi place să se plimbe prin tomberoanele de gunoi locale sau își ține nasul lipit de bordură în speranța de a mânca o bucățică gustoasă, s-ar putea să trebuiască să luați măsuri, deoarece acest tip de scotocire ar putea fi un factor declanșator pentru tot felul de tulburări digestive. Folosirea unei botnițe pentru coșurile de gunoi sau dresarea câinelui pentru a răspunde la comenzi poate face o mare diferență.

Hrănirea animalelor de companie cu o hrană de bună calitate, respectarea unei rutine și controlul cantității de hrană, toate acestea pot ajuta la menținerea sănătății sistemului gastrointestinal.

Unele tulburări digestive ale câinilor devin de fapt o problemă pe termen lung. Acest lucru ar putea fi determinat de mai multe cauze, cum ar fi o intoleranță alimentară, o boală inflamatorie intestinală sau o altă boală, cum ar fi o problemă la ficat, care provoacă, de asemenea, tulburări digestive. În cazul câinilor cu aceste probleme pe termen lung, este posibil să se mențină controlată funcția digestivă prin hrănirea cu un produs Hill's Prescription Diet cu o formulă specială, adecvat afecțiunii lor. Cereți-i medicului veterinar să vă recomande hrana cea mai potrivită pentru a gestiona tulburarea digestivă sau problema de bază a animalului dumneavoastră de companie.

Articole asociate

Produse asociate