Sfatul medicului veterinar cu privire la dieta câinelui

Uneori oamenii amână vizita la medicul veterinar pentru că nu vor să facă o cheltuială care nu este necesară, lucru ușor de înțeles. În orice caz, atunci când vine vorba de sănătatea pe termen lung a câinelui dvs. sfatul medicului veterinar este foarte important.

Animalul dvs. trebuie să urmeze o dietă specifică pentru a fi sănătos, activ și fără probleme cauzate de dietă. Diferitele rase de câini au nevoie de diete diferite pentru a îndeplini nevoile specifice rasei.

Recomandarea medicului veterinar este cea mai bună opțiune de a afla exact dieta de are nevoie câinele dvs. pentru a crește sănătos și fericit. Mulți medici veterinari din UK și din toată lumea recomandă Hill’s™ Science Plan™, ca o nutriție excelentă pentru hrana de zi cu zi și Hill’s™ Prescription Diet™ pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, puțin mai rar întâlnite.

Ajutorul profesioniștilor

Nu doar că rasele diferite de câini au câteodată nevoi nutriționale diferite, însă pe măsură ce trece de la stadiul de cățel la adult și apoi la stadiul de senior, va avea nevoie și de o dietă specifică pentru etapa de viață. Medicul veterinar vă poate ajuta și în această situație și la fel vă poate ajuta și Hill’s, cu produse speciale specifice pentru fiecare etapă de viață a câinelui dvs.

Nimeni nu cunoaște nevoile nutriționale ale câinelui dvs. mai bine decât medicul veterinar. Puneți-i întrebări, povestiți-i despre îngrijorările dvs., cereți sfaturi și obțineți sugestii cu privire la hrana potrivită pentru sănătatea câinelui dvs.

 

Articole despre îngrijirea animalului de companie

 • Călătoria cu câinele | Hillspet.ro

  Călătoria cu câinele dvs. poate fi foarte distractivă dacă pregătiți totul din timp. Dacă plănuiți să călătoriți în afara țării cu animalul dvs, consultați mereu medicul veterinar mai întâi.
 • Îngrijirea danturii cățelușului | Hillspet.ro

  Deoarece problemele dentare sunt frecvente la câini, acum este momentul să acordați atenție sănătății acestora. Verificați dinții cățelușului dvs. regulat.
 • Cum tratați înțepătura de albină sau viespe la câine | Hillspet.ro

  Câinii sunt curioși. Adoră să alerge și să urmărească lucruri, inclusiv insecte, care în unele cazuri se protejează de câine înțepând câinele.
 • Interacționarea cu câinii | Hillspet.ro

  Cheia pentru a determina un câine să interacționeze cu alți câini sau să socializeze este familiaritatea și experiența. Ar trebui să vă expuneți câinele la cât mai multe experiențe pozitive, cu cât mai mulți oameni, locuri și animale.
 • Vaccinarea cățelușului împotriva bolilor | Hillspet.ro

  Vaccinarea cățelușului dvs. îl poate proteja de mai multe boli grave. Bolile de mai jos sună înspăimântător, dar dacă vă asigurați că patrupedul dvs. este vaccinat nu va trebui să vă faceți griji.
 • De sezon | Hillspet.ro

  În primul an de viață, cățelușul dvs. se va lovi de tot felul de experiențe, majoritatea plăcute, dar nu toate. Pentru a-l ajuta să fie pregătit în zilele ce urmează, mai jos regăsiți capcanele de care trebuie să vă feriți și câteva sfaturi pentru experiențele nu-prea-plăcute prin care va trece cățelușul dvs.