Sfatul medicului veterinar cu privire la dieta câinelui

Published by
min read

Uneori oamenii amână vizita la medicul veterinar pentru că nu vor să facă o cheltuială care nu este necesară, lucru ușor de înțeles. În orice caz, atunci când vine vorba de sănătatea pe termen lung a câinelui dvs. sfatul medicului veterinar este foarte important.

Animalul dvs. trebuie să urmeze o dietă specifică pentru a fi sănătos, activ și fără probleme cauzate de dietă. Diferitele rase de câini au nevoie de diete diferite pentru a îndeplini nevoile specifice rasei.

Recomandarea medicului veterinar este cea mai bună opțiune de a afla exact dieta de are nevoie câinele dvs. pentru a crește sănătos și fericit. Mulți medici veterinari din UK și din toată lumea recomandă Hill’s™ Science Plan™, ca o nutriție excelentă pentru hrana de zi cu zi și Hill’s™ Prescription Diet™ pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, puțin mai rar întâlnite.

Ajutorul profesioniștilor

Nu doar că rasele diferite de câini au câteodată nevoi nutriționale diferite, însă pe măsură ce trece de la stadiul de cățel la adult și apoi la stadiul de senior, va avea nevoie și de o dietă specifică pentru etapa de viață. Medicul veterinar vă poate ajuta și în această situație și la fel vă poate ajuta și Hill’s, cu produse speciale specifice pentru fiecare etapă de viață a câinelui dvs.

Nimeni nu cunoaște nevoile nutriționale ale câinelui dvs. mai bine decât medicul veterinar. Puneți-i întrebări, povestiți-i despre îngrijorările dvs., cereți sfaturi și obțineți sugestii cu privire la hrana potrivită pentru sănătatea câinelui dvs.

 

Related Articles

 • Călătoria cu câinele

  Călătoria cu câinele dvs. poate fi foarte distractivă dacă pregătiți totul din timp. Dacă plănuiți să călătoriți în afara țării cu animalul dvs, consultați mereu medicul veterinar mai întâi.
 • Reducerea stresului de sărbători pentru câinele tău

  A sosit sezonul sărbătorilor şi toată lumea se pregăteşte pentru petreceri mari şi adunări de familie. În timp ce pentru dumneavoastră reprezintă un moment deosebit, pentru câine poate fi stresant.
 • Cuștile de transport sunt cele mai bune

  Vă luați cățelul într-o excursie cu mașina? Aflați care sunt cele mai sigure moduri de a călători cu câinii într-o mașină.
 • Îngrijirea danturii cățelușului

  Deoarece problemele dentare sunt frecvente la câini, acum este momentul să acordați atenție sănătății acestora. Verificați dinții cățelușului dvs. regulat.

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu vita

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Delicious Beef este concepută pentru susținerea masei musculare și a sănătății organelor vitale. Cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega-3.<br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken este concepută pentru susţinerea masei musculare şi a sănătăţii organelor vitale. Cu antioxidanţi clinic dovediţi, proteine de calitate şi acizi graşi omega-3.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight hrana pentru caini cu pui si legume

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Mature Adult 6+ hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Mature Adult 5+ Active Longevity™ Large Breed cu pui este concepută pentru susținerea articulațiilor, masei musculare și sănătății organelor în cazul câinilor de talie mare. Cu antioxidanți dovediți clinic și L-carnitină.