Sfatul medicului veterinar cu privire la dieta câinelui

Published by
min read

Uneori oamenii amână vizita la medicul veterinar pentru că nu vor să facă o cheltuială care nu este necesară, lucru ușor de înțeles. În orice caz, atunci când vine vorba de sănătatea pe termen lung a câinelui dvs. sfatul medicului veterinar este foarte important.

Animalul dvs. trebuie să urmeze o dietă specifică pentru a fi sănătos, activ și fără probleme cauzate de dietă. Diferitele rase de câini au nevoie de diete diferite pentru a îndeplini nevoile specifice rasei.

Recomandarea medicului veterinar este cea mai bună opțiune de a afla exact dieta de are nevoie câinele dvs. pentru a crește sănătos și fericit. Mulți medici veterinari din UK și din toată lumea recomandă Hill’s™ Science Plan™, ca o nutriție excelentă pentru hrana de zi cu zi și Hill’s™ Prescription Diet™ pentru câinii cu nevoi nutriționale speciale, puțin mai rar întâlnite.

Ajutorul profesioniștilor

Nu doar că rasele diferite de câini au câteodată nevoi nutriționale diferite, însă pe măsură ce trece de la stadiul de cățel la adult și apoi la stadiul de senior, va avea nevoie și de o dietă specifică pentru etapa de viață. Medicul veterinar vă poate ajuta și în această situație și la fel vă poate ajuta și Hill’s, cu produse speciale specifice pentru fiecare etapă de viață a câinelui dvs.

Nimeni nu cunoaște nevoile nutriționale ale câinelui dvs. mai bine decât medicul veterinar. Puneți-i întrebări, povestiți-i despre îngrijorările dvs., cereți sfaturi și obțineți sugestii cu privire la hrana potrivită pentru sănătatea câinelui dvs.

 

Related Articles

 • Reducerea stresului de sărbători pentru câinele tău

  A sosit sezonul sărbătorilor şi toată lumea se pregăteşte pentru petreceri mari şi adunări de familie. În timp ce pentru dumneavoastră reprezintă un moment deosebit, pentru câine poate fi stresant.
 • Călătoria cu câinele

  Călătoria cu câinele dvs. poate fi foarte distractivă dacă pregătiți totul din timp. Dacă plănuiți să călătoriți în afara țării cu animalul dvs, consultați mereu medicul veterinar mai întâi.
 • Îngrijirea danturii cățelușului

  Deoarece problemele dentare sunt frecvente la câini, acum este momentul să acordați atenție sănătății acestora. Verificați dinții cățelușului dvs. regulat.
 • Cum tratați înțepătura de albină sau viespe la câine

  Câinii sunt curioși. Adoră să alerge și să urmărească lucruri, inclusiv insecte, care în unele cazuri se protejează de câine înțepând câinele.

Related Products

 • Prescription Diet™ a/d™ Canine/Feline

  Pentru managmentul nutrițional al animalelor în proces de recuperare din boli, accidente și intervenții chirurgicale severe.
 • Prescription Diet™ i/d™ Canine Low Fat

  <p>Este dovedit clinic că <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> i/d™ Low Fat Canine calmează tractul digestiv.   </p>
 • Prescription Diet™ j/d™ Canine cu pui

  <p>Hill's™ <span class='nowrap'>Prescription Diet™</span> j/d™ Canine este clinic dovedită pentru îmbunătăţirea articulaţiilor în doar 21 de zile cu un echilibru corect de nutrienţi sănătoşi, EPA (un acid gras omega-3) şi acizi graşi omega 3 totali.</p>
 • Prescription Diet™ Metabolic Canine Mini

  <p></p><ul><li>Slăbire fără înfometare – 96% dintre câini au slăbit în 2 luni acasă, 90% dintre câini au trecut prin programul de slăbire.</li><li>Nu este necesară porţionarea meselor cu stricteţe.</li><li>Dovedită clinic pentru evitarea supraponderabilității după programul de slăbire.</li><li>Recompensează-ți câinele cu biscuiți delicioși - hrană complementară, susține scăderea în greutate și menținerea greutății optime în cazul câinilor adulți. </li></ul><p></p><p><b>Vizitează medicul veterinar pentru mai multe informaţii şi sfaturi legate de sănătatea câinelui tău. </b></p>