Cum să transformați întoarcerea la școală într-o distracție și pentru câinele dvs.!

Publicat de
min citit

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Iată câteva sfaturi grozave prin care puteți face perioada de tranziție de la vară la întoarcerea la școală mai ușoară, atât pentru dvs., cât și pentru patrupedul dvs. Puteți aplica aceste sfaturi pentru orice perioade de schimbare, cum ar fi un nou program de lucru, prezentarea unui nou membru al familiei sau chiar perioada de vacanță:

 • Stabiliți o rutină care funcționează pentru toată lumea – și respectați-o! Atât copiii, cât și câinii apreciază o anumită previzibilitate a programului, așa că asigurați-vă că rutinele de dimineață și seară rămân aproape neschimbate, ceea ce va fi de ajutor pentru toată lumea. Copiii de orice vârstă pot avea responsabilități corespunzătoare vârstei, care îi vor menține implicați.
 • Facilitați obișnuirea cu rutina respectivă. Schimbările peste noapte pot fi dificile, mai ales pentru câini, atât din punct de vedere practic (cum ar fi momentul toaletării), cât și din perspectivele mai puțin evidente, cum ar fi nervozitatea când membrii familiei sunt plecați prea mult timp de acasă. Atât timp cât facilitați obișnuirea din timp și încet cu rutinele din timpul școlii, schimbarea va fi mai puțin bruscă pentru toată lumea.
 • Un câine implicat este un câine fericit: luați-vă câinele credincios cu dvs. oriunde puteți! Câinii vor doar să își petreacă timpul cu familia lor, așa că, dacă este prietenos în public, nu aveți niciun motiv să îl lăsați să aștepte acasă atât timp cât l-ați dresat să fie cuminte în public. Fotbalul, mersul în parc după școală și alte activități pot fi potrivite și pentru câinele dvs. și îi vor permite să se simtă implicat și stimulat. Dacă vă interesați în prealabil în legătură cu unitățile sportive care acceptă câini, nu veți avea surprize; în plus, dacă luați la dvs. o jucărie de ros și un castron portabil de apă, nevoile câinelui sunt satisfăcute chiar dacă antrenamentul durează mai mult.
 • Faceți casa mai distractivă pentru câinele dumneavoastră! De la cel mai bun prieten de joacă pe tot parcursul verii, câinii sunt lăsați apoi acasă (după cum consideră ei) după ce începe școala. Distrați-vă câinele ascunzând prin casă recompense sau jucării speciale pentru stat acasă, pe care câinele să le poată găsi. Puneți aceste jucării deoparte când sunteți acasă, pentru ca să rămână interesante pentru câinele dvs.
 • Încurajați copiii să se joace cu cățelul! Dacă îi învățați pe copii să se joace câteva jocuri ușoare cu câinele (cum ar fi v-ați ascunselea, realizarea unui traseu cu obstacole sau aportul), poate fi un mod grozav pentru a-i menține activi și implicați și un mod excelent pentru a alunga plictiseala de peste zi a câinelui. Jucați-vă când ajungeți acasă, înainte să începeți alte activități, astfel încât câinele să se simtă apreciat.

Acestea sunt doar câteva idei grozave prin care puteți facilita perioada de tranziție a câinelui dvs. când reîncepe școala. Nu ezitați să fiți creativi, implicați-i și pe ceilalți membri ai familiei – mai ales pe copii, care vor avea cu siguranță idei foarte inventive – și creați o listă personalizată cu moduri noi prin care puteți facilita perioada de tranziție pentru câinele dvs. în acest sezon!

ARTICOLE SIMILARE

 • Toaletarea cățelușului dvs.

  Dogs running Toți cățeii ar trebui să fie îngrijiți zilnic, și nu doar pentru a le îmbunătăți starea pielii și a blănii.
 • Ajutor, câinele meu are tulburări digestive!

  Mulți câini suferă de tulburări digestive din când în când. Deși detaliile specifice nu sunt o lectură plăcută uneori, este important să știți la ce să vă așteptați.
 • Menținerea sănătății cățelușului

  Dvs. sunteți cea mai potrivită persoană care să îl ajută pe cățeluș să fie sănătos și plin de vitalitate. Nu doar că sunteți responsabil de îngrijirea lui de zi cu zi, dar sunteți și persoana care îl cunoaște cel mai bine.
 • Obiceiurile rele ale câinelui dvs. au ca rezultat deranjarea stomacului? | Hill's Pet

  Câinii sunt curioși din fire. Acest lucru poate însemna că adulmecă tot felul de lucruri pe care nu ar trebui să le adulmece - mâncare stricată, carcase în descompunere și gustări aruncate de oameni - și, uneori, chiar iau o mușcătură sau două, doar pentru a vedea ce gust are acel lucru cu miros ciudat.

PRODUSE ASEMANATOARE

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu vita

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Delicious Beef este concepută pentru susținerea masei musculare și a sănătății organelor vitale. Cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega-3.<br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Savoury Chicken este concepută pentru susţinerea masei musculare şi a sănătăţii organelor vitale. Cu antioxidanţi clinic dovediţi, proteine de calitate şi acizi graşi omega-3.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight hrana pentru caini cu pui si legume

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Large Breed Adult hrana pentru caini cu pui

  Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed cu pui este conceput pentru susţinerea optimă a articulaţiilor şi masei musculare, în cazul câinilor de talie mare. Cu antioxidanţi clinic dovediţi, glucozamină şi condroitin din surse naturale.