Despre Custile de Trasport la Caini

Publicat de
min citit

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Fie că mergeți într-o călătorie lungă sau scurtă cu mașina, compania unui câine poate fi foarte distractivă. Totuși, călătoriile cu câinii într-o mașină pot prezenta multe riscuri pentru siguranță. Citiți sfaturile despre cum vă puteți transporta în siguranță câinele și despre cum puteți minimiza pericolele inerente implicate.

Cuștile de transport sunt cele mai bune

Small dog maltese sitting safe in the car on the back seat in a safety crateAtunci când călătoriți cu câinii într-o mașină, Societatea Americană pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale recomandă securizarea câinilor de toate taliile în cuști sau genți de transport, atât pentru siguranța câinilor, cât și pentru a preveni distragerea atenției în timpul șofatului. Dacă este posibil, cuștile ar trebui securizate pe bancheta din spate a unui autoturism sau în zona de bagaje a unui SUV, a unei furgonete sau dube și ar trebui fixate cu centura, astfel încât să nu alunece în timpul opririlor bruște. Cușca propriu-zisă ar trebui să fie suficient de mare astfel încât câinele să poată sta în picioare, să se poată întoarce, să stea culcat și să se întindă confortabil, dar nu prea mare ca să poată fi împins de colo colo în cușcă în timpul deplasării. Ar trebui să ofere, de asemenea, suficientă ventilație. Puteți face cușca mai confortabilă pentru câinele dvs. așezând pe fundul acesteia pături și puteți lua chiar măsuri suplimentare pentru a vă proteja câinele de vătămări, căptușind pereții laterali cu spumă. Asigurați-vă doar că animalul nu va încerca să mănânce sau să roadă materialul pe care îl folosiți pentru căptușeală.

Când nu este cușca o variantă bună

Atunci când o cușcă nu reprezintă o opțiune viabilă, căutați un ham de siguranță care se fixează direct în catarama centurii de siguranță și legați câinele pe bancheta din spate. O altă opțiune disponibilă în comerț pentru călătoriile sigure cu câinii în mașină este o plasă sau o barieră metalică ce poate fi așezată în dube și SUV-uri pentru a izola câinele pe bancheta din spate. Deși aceste opțiuni sunt excelente pentru a preveni distragerea atenției sau accesul câinelui la pedale în timp ce încercați să fiți atenți la drum, nu sunt concepute să îl ferească de vătămări în cazul unui accident rutier. Deși ar putea părea că aceste opțiuni îi oferă prietenului dvs. mai multă libertate și o călătorie mai plăcută, pentru siguranța câinelui, o cușcă sau o geantă de transport rămâne, totuși, cea mai bună opțiune.

Atunci când nu există banchetă în spate

Deși partea din spate a mașinii este, în general, cea mai sigură pentru câinele dvs., mai ales din cauza posibilei vătămări cauzate de airbagurile din față, uneori nu există o banchetă în spatele mașinii sau o zonă pentru bagaje. În acest caz, este cel mai bine să securizați câinele într-o cușcă sau geantă de transport pe scaunul pasagerului și să dezactivați airbagurile de pe partea pasagerului. În cazul în care câinele este prea mare și cușca nu încape pe scaunul din față, folosiți un ham de siguranță pentru fixare. Sub nicio formă nu trebuie să lăsați câinele în partea din spate a unei camionete cu spatele deschis.

Dog lies next to a woman leaning on a car.

Într-o călătorie mai lungă, poate fi tentant să parcurgeți o distanță cât mai mare cu o viteză cât mai mare posibil (respectând, bineînțeles, limitele de viteză), dar nu uitați de pasagerul dvs. patruped în graba de a ajunge la destinație. Planificați să opriți la interval de aproximativ două ore pentru ca animalul să ia o pauză, să se dezmorțească și să își facă nevoile. De asemenea, este o idee bună să luați la dvs. apă proaspătă și să îi dați să bea ori de câte ori opriți. În cazul în care câinele nu este predispus la rău de mașină, îi puteți da și de mâncare puțin când opriți.

Călătorii confortabile

Rețineți că aceste indicații de călătorie cu câinii într-o mașină sunt valabile pentru siguranța câinelui, cât și pentru siguranța dvs. și a pasagerilor. Prin urmare, câinii de orice talie ar trebui imobilizați în siguranță. Câinele dvs. mic ar putea fi foarte mulțumit să se ghemuiască în poala dvs. în timpul călătoriei, dar, la fel cum nu ar fi sigur să țineți un copil în poală în timpul mersului, acest lucru nu este sigur nici pentru câinele dvs. Securizarea cățelului într-o cușcă sau un dispozitiv de imobilizare în timpul călătoriei, indiferent de rasa sau talia acestuia, va crește șansele să ajungeți în siguranță la destinație.

 

Jean Marie Bauhaus

Jean Marie Bauhaus

Jean Marie Bauhaus este o deţinătoare de animale şi scriitoare din Tulsa, Oklahoma, unde scrie de obicei sub supravegherea unei mulţimi de prieteni cu blană.

 

ARTICOLE SIMILARE

 • Sfaturi utile despre calatoria cu cainele

  Vrei sa iti iei catelul intr-o excursie? Afla aici care sunt cele mai sigure moduri de a calatori cu cainii intr-o masina si cum le poti face acomodarea mai usoara!
 • Interacționarea cu câinii

  Daca patrupedul tau nu este calm, increzator si usor de controlat atunci cand interactioneaza cu alti caini sau oameni, este timpul sa iei masuri. Afla aici sfaturi utile!
 • Protejarea Cainelui in Functie de Sezon

  Tu stii cum sa iti protejezi cainele in functie de zonul anului? Hill's iti ofera o serie de sfaturi despre cum sa iti manajezi patrupedul in functie de perioada anului!
 • How to groom and bath your dog | Hill's Pet

  Dogs running Get step-by-step instructions on how to properly groom and bath your dog to help keep them healthy and clean.

PRODUSE ASEMANATOARE