Schimbarea hranei la Pisici

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Acum că pisicuța dvs. este aproape o pisică adultă ar trebui să începeți tranziția de la hrana de pisoi la o hrană pentru pisici adulte, mai potrivită pentru nevoile ei nutriționale.

O hrană nouă ar trebui introdusă treptat în alimentație, chiar dacă pisicuței îi place. Astfel se vor reduce șansele ca o tulburare digestivă să apară după schimbarea hranei.

Schimbarea dietei afectează în mod diferit animalele, așadar este important să schimbăm hrana cu grijă.

În general, pisicile adoră rutina. Este posibil să aibă nevoie de puțin ajutor pentru a schimba hrana, în special dacă este obișnuită cu un sigur tip de hrană. Un alt motiv ar fi acela că este obișnuită să consume o varietate de tipuri de hrană, dar trebuie să tracă la o dietă specială recomandată de medicul veterinar pentru un motiv clinic - de exemplu: alergie, afecțiuni renale sau necesitatea de a pierde în greutate.

Este posibil să găsiți utile câteva din sugestiile de mai jos pentru a simplifica tranziția dintre cele două tipuri de hrană:

 • Introduceți treptat noua hrană pe o perioadă de 7 zile.
 • Creșteți zilnic proporția de hrană nouă și reduceți proporția de hrană veche timp de o săptămână. La finalul săptămânii animalul de companie ar trebui să consume doar hrana nouă.
 • Dacă este necesar, pentru a crește gradul de acceptare, atunci când folosiți hrană umedă puteți încălzi hrana până la temperatura corpului, dar nu mai mult. Majoritatea pisicilor preferă hrana umedă puțin încălzită deoarece miroase mai bine.
 • Evitați hrana rece.
 • Dacă este necesar, schimbați textura hranei cu o cantitate mică de apă caldă, pentru a amesteca cele două tipuri de hrană mai ușor.
 • Nu o hrăniți cu hrană pentru oameni. Majoritatea pisicilor vor prefera hrana pentru oameni și poate deveni un obicei neplăcut, pe termen lung.
 • Pentru animalele foarte pretențioase la hrană, puteți încerca să oferiți noua hrană ca pe o recompensă. Astfel legăturile dintre proprietar, pisică și noua hrană vor deveni mai puternice.
 • Mențineți tot timpul un bol de apă proaspătă la dispoziția pisicii.
 • Pisica nu trebuie înfometată atunci când încercați să schimbați hrana.
 • Dacă este foarte dificil să schimbați hrana, discutați cu medicul veterinar și urmați sfaturile acestuia. Apetitul poate fi afectat de o afecțiune, așadar întrebați medicul veterinar dacă trebuie să vă hrăniți pisica cu o dietă specială.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu vită

  Pisicile sunt fericite cu Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span>Tender Chunks in Gravy cu vită. În fiecare plic este o hrană completă care conține exact combinația potrivită de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății pisicii.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu pui

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> este special concepută pentru susținerea formei fizice, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega 3. </p> <p></p> <ul> <li>Menține masa musculară și greutatea optimă. </li><li>Cantitate controlată de minerale pentru susținerea sănătății tractului urinar. </li><li>Ingrediente foarte ușor de digerat pentru o absorbție optimă de nutrienți. </li><li>Produs 100% garantat pentru calitate, consistență și gust.</li></ul>
 • Hill's Science Plan FELINE ADULT URINARY HEALTH cu PUI

  <p><strong>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Urinary Health Sterilised Cat</strong> este concepută pentru a susține sănătatea tractului urinar al pisicii tale pentru o viață mai lungă și mai fericită. </p><p>Conține formula unică pentru managementul greutății care ajută pisicile sterilizate să se mențină sănătoase și în formă. </p>