Cum își manifestă câinii iubirea față de stăpânul lor după o absență îndelungată | Hillspet.ro

Published by
min read

Cum își manifestă câinii afecțiunea față de stăpânul lor după o absență îndelungată

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Dacă ați plecat vreodată într-o călătorie fără câinele dvs., cel mai interesant moment la întoarcerea acasă este acela când vedeți bucuria câinelui dvs. Totuși, reacția pe care o are un câine la reîntoarcerea proprietarului său poate fi uneori imprevizibilă. Vedeți mai jos zece moduri hilare prin care un câine își întâmpină “prietenii-oameni” după o plecare lungă.

1. Super selfie-uri

Oamenilor le place să arate tuturor cât de fericiți sunt să se revadă cu cei pe care i-a lăsat acasă atunci când au plecat în călătorie, iar unii câini vor fi bucuroși să se pozeze când se reîntâlnesc. Motivul cel mai frecvent este că vor să vă imite comportamentul, însă o face pentru poza perfectă.

2. Așteaptă să fie scărpinat pe burtică

Ce proprietar de animale de companie nu ar vrea să-și lase bagajele jos și să își scarpine patrupedul pe burtică chiar din primul minut când intră pe ușă? Mulți câini vor rămâne pe podea așteptând ca proprietarii lor să le acorde atenția cuvenită, în timp ce alții preferă următoarele...

3. Salutul direct

Cățelul, pe bună dreptate, așteaptă în mod evident o explicație din partea proprietarului său care a fost plecat atât de mult timp (el chiar vrea să își recapete mirosul). Indiferent că primiți pupici de la câinele dvs. sau că acesta vrea să-l scărpinați pe burtică, este important pentru amândoi să vă petreceți timpul împreună după o călătorie lungă.

4. Vă aduce o jucărie

După cum vă puteți imagina, câinii se plictisesc atunci când camarazii lor umani sunt plecați, așa că nu trebuie să vă surprindă dacă ei vă aduc orice jucărie din casă atunci când vă întoarceți, în sfârșit, acasă. Există posibilitatea ca patrupedul dvs. să aștepte cu nerăbdare să se joace cu dvs., acum că v-ați întors.

5. Nebunie absolută

Unii câini devin absolut nebuni atunci când văd că cei din familie nu le acordă atenție. De la alergatul în cercuri, lătrat și sărit, până la fâțâitul în spatele dvs., tot de puteți face este să râdeți până când se vor calma și vor realiza că sunteți în sfârșit acasă.

6. Așteaptă la fereastră

Un câine fericit că-și revede proprietarul poate aștepta, cu ochii larg deschiși și legănându-și coada, în fața ferestrei. Mulți câini pot recunoaște sunetul (sau aspectul) mașinii dvs., astfel încât poate fi de ajuns ca ei să alerge la fereastră și să demonstreze cât de fericiți sunt că v-ați întors acasă (sperând la o recompensă nutritivă).

7. Unde ai fost?

Aveți un câine care vă miroase intens atunci când vă întoarceți dintr-o călătorie? Câinii au peste 300 de milioane de senzori olfactivi în nas, conform PBS, și își dau seama dacă ați fost în preajma altor animale sau în locuri noi. Iar ei adoră să adulmece orice aromă pe care o aduceți cu dvs. acasă.

8. Sărutări din belșug

Unii câini chiar așteaptă cu nerăbdare să vă ofere multe sărutări (și poate chiar o îmbrățișare) când vă întoarceți dintr-o călătorie scurtă. Câinilor le place întotdeauna să-și arate iubirea necondiționat față de proprietarul lor. Cărui iubitor de câini nu-i place să primească un năsuc umed pe față după ce revine acasă dintr-o călătorie lungă?

9. Ne jucăm de-a v-ați ascunselea?

Deși câinilor, în general, le place să alerge și să latre când își revăd proprietarul după o călătorie lungă, unora le place să se ascundă și să aștepte ca proprietarul lor să-i caute. Asta nu înseamnă că nu le-a fost dor de dvs., așa că găsiți-i și oferiți-le toată atenția dvs. pentru puțin timp, chiar atunci când ați revenit acasă.

10. Absolut nimic

„Hei, amice, m-am întors!“ Degeaba... Dacă doarme în continuare sau nu face absolut nimic după ce ați intrat pe ușă, nu înseamnă că amicul dvs. nu v-a dus dorul. Unii câini vă așteaptă să veniți doar ca să-i îmbrățișați, în timp ce alții s-au obișnuit (în timp) cu plecările dvs. lungi și înțeleg că nu trebuie să se dea în spectacol pentru o îmbrățișare.

Câinii au cu siguranță un mod unic pentru a arăta cât de mult le-ați lipsit atunci când vă întoarceți dintr-o călătorie, iar unele dintre aceste momente vă pot ajuta să vă amintiți de milioanele de motive pentru care vă iubiți animalul de companie atât de mult.

Biografie colaborator

Chrissie Klinger

Chrissie Klinger

Chrissie Klinger este educatoare, scriitoare și mamă a doi copii, trei pisici și trei câini. Îi place să aibă un stil de viață activ și prietenos cu mediul.

Related Articles

Related Products