Pisicile au nevoie de o nutriție de calitate pentru a se menține sănătoase

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Pisicile sunt animale de companie grozave, mai ales pentru că sunt, prin natura lor, animale foarte curate care nu au nevoie de atenție constantă. Cu excepția părului de pisică de pe mobilă, pisicile nu foac foarte mult deranj, sunt de obicei tăcute și nu cer foarte multe - desigur, cu excepția meselor la ore fixe.

Pisicile știu să își poarte de grijă într-o oarecare măsură, totuși, atunci când vine vorba de nutriție este responsabilitatea proprietarilor să se asigure că totul este în regulă. Nutriția pisicii este un subiect pe care Hill’s Pet îl tratează cu foarte multă seriozitate. Asta include o hrană naturală care conține suficiente substanțe nutritive pentru necesarul zilnic al pisicilor.

Veți observa dacă pisoiul dvs. primește o nutriție necorespunzătoare. Pisica dvs. va avea mai puțină energie, iar blana nu va fi la fel de sănătoasă și strălucitoare pe cât ar trebui. Pentru a vă asigura că nevoile nutriționale ale pisoiului dvs. sunt îndeplinite, puteți alege dintr-o gamă de produse special formulate de la Hill’s Pet.

Hrana pe care trebuie să o evitați

Nutriția pisicii ar trebui să fie prima grijă pentru proprietari. Există câteva tipuri de hrană care nu susțin sănătatea pisicii și ar trebui evitate. Ar trebui să evitați hrana care conține foarte multe ingrediente fără valoare nutrițională. Aceste ingrediente sunt adăugate doar pentru a crește volumul hranei, dau nu au beneficii nutriționale. Multe dintre produsele nutriționale cu preț redus pe care le găsiți în supermarket conțin aceste ingrediente.

Ingredientele fără valoare nutrițională sunt adesea de tip amidon. Hrana pentru pisici care conține mult zahăr și carbohidrați ar trebui de asemenea evitată. Acestea nu au beneficii nutriționale pentru pisici și pot să contribuie la apariția obezității.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu vită

  Pisicile sunt fericite cu Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span>Tender Chunks in Gravy cu vită. În fiecare plic este o hrană completă care conține exact combinația potrivită de vitamine și minerale pentru menținerea sănătății pisicii.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu pui

  <p>Hill's<sup>TM</sup> <span class='nowrap'>Science Plan<sup>TM</sup></span> <span class='nowrap'>Optimal Care</span> este special concepută pentru susținerea formei fizice, cu antioxidanți clinic dovediți, proteine de calitate și acizi grași omega 3. </p> <p></p> <ul> <li>Menține masa musculară și greutatea optimă. </li><li>Cantitate controlată de minerale pentru susținerea sănătății tractului urinar. </li><li>Ingrediente foarte ușor de digerat pentru o absorbție optimă de nutrienți. </li><li>Produs 100% garantat pentru calitate, consistență și gust.</li></ul>
 • Hill's Science Plan FELINE ADULT URINARY HEALTH cu PUI

  <p><strong>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Urinary Health Sterilised Cat</strong> este concepută pentru a susține sănătatea tractului urinar al pisicii tale pentru o viață mai lungă și mai fericită. </p><p>Conține formula unică pentru managementul greutății care ajută pisicile sterilizate să se mențină sănătoase și în formă. </p>