Pisicile au nevoie de o nutriție de calitate pentru a se menține sănătoase

Published by
min read

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Găsiți hrană care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie

Pisicile sunt animale de companie grozave, mai ales pentru că sunt, prin natura lor, animale foarte curate care nu au nevoie de atenție constantă. Cu excepția părului de pisică de pe mobilă, pisicile nu foac foarte mult deranj, sunt de obicei tăcute și nu cer foarte multe - desigur, cu excepția meselor la ore fixe.

Pisicile știu să își poarte de grijă într-o oarecare măsură, totuși, atunci când vine vorba de nutriție este responsabilitatea proprietarilor să se asigure că totul este în regulă. Nutriția pisicii este un subiect pe care Hill’s Pet îl tratează cu foarte multă seriozitate. Asta include o hrană naturală care conține suficiente substanțe nutritive pentru necesarul zilnic al pisicilor.

Veți observa dacă pisoiul dvs. primește o nutriție necorespunzătoare. Pisica dvs. va avea mai puțină energie, iar blana nu va fi la fel de sănătoasă și strălucitoare pe cât ar trebui. Pentru a vă asigura că nevoile nutriționale ale pisoiului dvs. sunt îndeplinite, puteți alege dintr-o gamă de produse special formulate de la Hill’s Pet.

Hrana pe care trebuie să o evitați

Nutriția pisicii ar trebui să fie prima grijă pentru proprietari. Există câteva tipuri de hrană care nu susțin sănătatea pisicii și ar trebui evitate. Ar trebui să evitați hrana care conține foarte multe ingrediente fără valoare nutrițională. Aceste ingrediente sunt adăugate doar pentru a crește volumul hranei, dau nu au beneficii nutriționale. Multe dintre produsele nutriționale cu preț redus pe care le găsiți în supermarket conțin aceste ingrediente.

Ingredientele fără valoare nutrițională sunt adesea de tip amidon. Hrana pentru pisici care conține mult zahăr și carbohidrați ar trebui de asemenea evitată. Acestea nu au beneficii nutriționale pentru pisici și pot să contribuie la apariția obezității.

Related Articles

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten hrană pentru pisici cu pui

  Pisoii au nevoie de cantități optime diferite de nutrienți pentru o dezvoltare sănătoasă. Acești nutrienți trebuie să fie perfect echilibrați, deoarece o cantitate prea mare poate să fie la fel de dăunătoare ca o cantitate prea mică.  De asemenea este important să se utilizeze ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă, sensibilă în mod special în această perioadă a vieții. Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> este o nutriție perfect echilibrată care se adresează nevoilor individuale ale pisoiului tău, evitând orice deficit sau exces de nutrienți. 
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten 1st Nutrition Mousse cu pui şi curcan

  Nutriţie perfect echilibrată, cu gust delicios de mousse de pui, pentru a susţine imunitatea şi creşterea sănătoasă a pisoilor
 • HILL'S SCIENCE PLAN Adult hrană pentru pisici cu somon

  Nutriţie perfect echilibrată cu gust delicios de somon pentru a ajuta la susţinerea necesarului de energie al pisicilor adulte