Pisicile au nevoie de o nutriție de calitate pentru a se menține sănătoase

Published by
min read

Pisicile sunt animale de companie grozave, mai ales pentru că sunt, prin natura lor, animale foarte curate care nu au nevoie de atenție constantă. Cu excepția părului de pisică de pe mobilă, pisicile nu foac foarte mult deranj, sunt de obicei tăcute și nu cer foarte multe - desigur, cu excepția meselor la ore fixe.

Pisicile știu să își poarte de grijă într-o oarecare măsură, totuși, atunci când vine vorba de nutriție este responsabilitatea proprietarilor să se asigure că totul este în regulă. Nutriția pisicii este un subiect pe care Hill’s Pet îl tratează cu foarte multă seriozitate. Asta include o hrană naturală care conține suficiente substanțe nutritive pentru necesarul zilnic al pisicilor.

Veți observa dacă pisoiul dvs. primește o nutriție necorespunzătoare. Pisica dvs. va avea mai puțină energie, iar blana nu va fi la fel de sănătoasă și strălucitoare pe cât ar trebui. Pentru a vă asigura că nevoile nutriționale ale pisoiului dvs. sunt îndeplinite, puteți alege dintr-o gamă de produse special formulate de la Hill’s Pet.

Hrana pe care trebuie să o evitați

Nutriția pisicii ar trebui să fie prima grijă pentru proprietari. Există câteva tipuri de hrană care nu susțin sănătatea pisicii și ar trebui evitate. Ar trebui să evitați hrana care conține foarte multe ingrediente fără valoare nutrițională. Aceste ingrediente sunt adăugate doar pentru a crește volumul hranei, dau nu au beneficii nutriționale. Multe dintre produsele nutriționale cu preț redus pe care le găsiți în supermarket conțin aceste ingrediente.

Ingredientele fără valoare nutrițională sunt adesea de tip amidon. Hrana pentru pisici care conține mult zahăr și carbohidrați ar trebui de asemenea evitată. Acestea nu au beneficii nutriționale pentru pisici și pot să contribuie la apariția obezității.

Related Articles

 • Hrană umedă vs. hrană uscată pentru pisici: care este mai bună?

  Când aduceți acasă un pisoi, poate fi dificil să alegeți între hrana umedă și hrana uscată pentru pisici. Ambele sunt, în fond, surse excelente de nutriție, iar unii deținători de animale de companie decid să le ofere pe ambele. Fiecare tip de hrană prezintă propriile avantaje, așa că iată ce trebuie să știți ca să puteți decide ce este mai bine pentru pisica dvs.
 • Alegerea hranei potrivite pentru pisica în vârstă

  Pe măsură ce pisica ta crește, timpul de hrănire poate fi o adevărată provocare atât pentru tine, cât și pentru pisica ta.
 • De ce sunt importante fibrele în mâncarea pentru pisici?

  Aflați despre rolul fibrelor din hrana pentru pisici, inclusiv despre modul în care acestea pot fi benefice pentru pisicile cu o varietate de afecțiuni, cum ar fi diareea, constipația și diabetul.
 • Hrana fără cereale pentru pisici: Ce trebuie să știți

  Deținătorii de animal de companie sunt extrem de concentrați să citească etichetele și să caute hrana care e „fără“ gluten, grăsimi și zahăr. Acum, rafinamentul deținătorilor de animal de companie a crescut pentru a include preferințele alimentare pe care le fac pentru membrii lor patrupezi din familie îndrăgiți.

Related Products

 • HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Adult hrană pentru pisici cu pui

  <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Perfect Weight conține o combinație unică de ingrediente și cantitate redusă de grăsime. Produs special conceput pentru susținerea greutății optime în scopul prelungirii speranței de viață.  <br>
 • HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Cat Young Adult hrană pentru pisici cu ton

  Pisicile sterilizate sunt de peste 3 ori mai predispuse la supraponderabilitate și la afecțiuni urinare. <br>Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> Feline Sterilised Cat Young Adult Tuna este concepută pentru nevoile pisicilor sterilizate. Conține antioxidanți clinic dovediți și formulă unică de management al greutății.
 • HILL'S SCIENCE PLAN Hairball Indoor Mature Adult 7+ hrană pentru pisici cu pui

  Tehnologia avansată cu fibre ajută la reducerea formării ghemelor de păr la pisicile adulte care locuiesc în interior
 • HILL'S SCIENCE PLAN Kitten hrană pentru pisici cu pui

  Pisoii au nevoie de cantități optime diferite de nutrienți pentru o dezvoltare sănătoasă. Acești nutrienți trebuie să fie perfect echilibrați, deoarece o cantitate prea mare poate să fie la fel de dăunătoare ca o cantitate prea mică.  De asemenea este important să se utilizeze ingrediente de calitate superioară pentru o digestie sănătoasă, sensibilă în mod special în această perioadă a vieții. Hill's™ <span class='nowrap'>Science Plan™</span> este o nutriție perfect echilibrată care se adresează nevoilor individuale ale pisoiului tău, evitând orice deficit sau exces de nutrienți.