Pisicile au nevoie de o nutriție de calitate pentru a se menține sănătoase

Published by
min read

Pisicile sunt animale de companie grozave, mai ales pentru că sunt, prin natura lor, animale foarte curate care nu au nevoie de atenție constantă. Cu excepția părului de pisică de pe mobilă, pisicile nu foac foarte mult deranj, sunt de obicei tăcute și nu cer foarte multe - desigur, cu excepția meselor la ore fixe.

Pisicile știu să își poarte de grijă într-o oarecare măsură, totuși, atunci când vine vorba de nutriție este responsabilitatea proprietarilor să se asigure că totul este în regulă. Nutriția pisicii este un subiect pe care Hill’s Pet îl tratează cu foarte multă seriozitate. Asta include o hrană naturală care conține suficiente substanțe nutritive pentru necesarul zilnic al pisicilor.

Veți observa dacă pisoiul dvs. primește o nutriție necorespunzătoare. Pisica dvs. va avea mai puțină energie, iar blana nu va fi la fel de sănătoasă și strălucitoare pe cât ar trebui. Pentru a vă asigura că nevoile nutriționale ale pisoiului dvs. sunt îndeplinite, puteți alege dintr-o gamă de produse special formulate de la Hill’s Pet.

Hrana pe care trebuie să o evitați

Nutriția pisicii ar trebui să fie prima grijă pentru proprietari. Există câteva tipuri de hrană care nu susțin sănătatea pisicii și ar trebui evitate. Ar trebui să evitați hrana care conține foarte multe ingrediente fără valoare nutrițională. Aceste ingrediente sunt adăugate doar pentru a crește volumul hranei, dau nu au beneficii nutriționale. Multe dintre produsele nutriționale cu preț redus pe care le găsiți în supermarket conțin aceste ingrediente.

Ingredientele fără valoare nutrițională sunt adesea de tip amidon. Hrana pentru pisici care conține mult zahăr și carbohidrați ar trebui de asemenea evitată. Acestea nu au beneficii nutriționale pentru pisici și pot să contribuie la apariția obezității.

Related Articles

 • Alegerea hranei potrivite pentru pisica în vârstă

  Pe măsură ce pisica ta crește, timpul de hrănire poate fi o adevărată provocare atât pentru tine, cât și pentru pisica ta.
 • Hrana fără cereale pentru pisici: Ce trebuie să știți

  Deținătorii de animal de companie sunt extrem de concentrați să citească etichetele și să caute hrana care e „fără“ gluten, grăsimi și zahăr. Acum, rafinamentul deținătorilor de animal de companie a crescut pentru a include preferințele alimentare pe care le fac pentru membrii lor patrupezi din familie îndrăgiți.
 • Hrană uscată vs. umedă: Care este cea mai bună?

  Când aduceți o pisicuță acasă poate fi dificil să alegeți între hrana umedă și cea uscată pentru pisici. Ambele sunt până la urmă surse excelente de nutriție dacă le-o serviți echilibrat, iar unii deținători de animal de companie aleg să le amestece.
 • Pisica mea este pretențioasă la mâncare

  154502253 Dacă pisica dvs. este pretențioasă la mâncare, nu vă faceți griji pentru că sunt cunoscute pentru asta. De fapt, acest tip de comportament este dobândit, nu este natural. Poate credeți că pisicile vor sau au nevoie de varietate în dieta lor, dar ele pot mânca fericite același tip de hrană în fiecare zi, cu condiția să fie o masă nutritivă.

Related Products