Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Medium & Large Breed hrană pentru câini cu pui

DIMENSIUNI DISPONIBILE
2kg, 10kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru câini Hill's VET ESSENTIALS DENTAL HEALTH Mature Adult Medium & Large Breed cu pui asigură o nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea câinelui dvs., inclusiv tehnologia dentară unică dovedită clinic pentru a menţine dinţii şi gingiile sănătoase. Crochetele mai mari, cu tehnologia din fibre monodirecţionale, ajută la curăţarea dinţilor ca o periuţă de dinţi.

 • Sănătatea dinţilor: Tehnologia dovedită clinic din crochete reduce acumularea plăcii şi a tartrului pentru a menţine dinţii şi gingiile sănătoase
 • Digestie: Cu un amestec optim de fibre, inclusiv fibre prebiotice, pentru a promova un sistem digestiv sănătos
 • Greutate: Ajută la menţinerea greutăţii corporale optime, cu niveluri dovedite clinic de L-carnitină şi niveluri ridicate de fibre
 • Oase şi articulaţii: Susţine articulaţiile sănătoase pentru mobilitate şi uşurinţă în mişcare
 • Imunitate: Niveluri ridicate de antioxidanţi pentru susţinerea protecţiei naturale

Informații suplimentare:

Alegerile sănătoase contează atât pentru dvs. cât şi pentru animalul dvs. de companie. De mai bine de 75 de ani, Hill's cercetează cum să păstreze animalele de companie cât mai sănătoase.

Hrana pentru animale de companie Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a oferi 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea animalului dvs. de companie şi este disponibilă exclusiv în clinicile și cabinete veterinare. O nutriţie de înaltă calitate, împreună cu exerciţii fizice periodice şi controale veterinare, maximizează potenţialul animalului dvs. de companie pentru un viitor mai fericit şi mai sănătos.

Produs în Europa cu ingrediente de încredere la nivel global.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie Hill's VET ESSENTIALS, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

Garanţie de 100% a satisfacţiei. Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm satisfacția prin returnarea 100% a banilor.*

CARACTERISTICI PRINCIPALE   BENEFICII ESENŢIALE
Proteine; Calciu; Fosfor; Sodiu Controlat Oferă un amestec sinergic de ingrediente pentru a ajuta la susţinerea nivelului de activitate şi energie.
Densitate energetică; Grăsimi Controlat Contribuie la menţinerea greutăţii optime.
Tehnologie cu fibre Tehnologie dentară dovedită clinic, cu aliniere a fibrelor matriceale Fibrele curăță suprafața dintelui, reducând placa şi tartrul pentru a menţine dinţii şi gingiile sănătoase.
Dimensiune crochetă Mare Oferă o dimensiune adecvată de Crochete pentru câinii de talie medie şi mare, promovând în acelaşi timp sănătatea dentară.
Fibre Aport crescut Oferă o dietă suplimentară care ajută la menţinerea saţietăţii. Susţine mişcările intestinale regulate.
Fibre prebiotice Suplimentată Pentru promovarea sănătăţii gastro-intestinale.
L-carnitină Suplimentată cu niveluri dovedite clinic Facilitează arderea grăsimilor și transformarea lor în energie pentru a ajuta la limitarea depunerilor de grăsimi.
Glucozamină & Sulfat de condroitină Îmbogățit Susține sănătatea articulațiilor pentru o mobilitate mai ușoară.
Acizi grași Omega-6 Cantitate ridicată Contribuie la obținerea unei pieli sănătoase și o blană bogată.

Hrana pentru animalele de companie Hill's este disponibilă într-o varietate de tipuri de produse, uscate sau la conservă, pentru nevoile unice ale câinelui dvs., cu o varietate de arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

 • Câini de talie medie cu vârsta de peste 7 ani şi câini de talie mare cu vârsta de peste 6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Căţei şi căţele gestante sau care alăptează.

În timpul sarcinii sau alăptării, câinii trebuie să treacă la hrana uscată Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (diferit de hrana VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 11 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: INGREDIENTE: Porumb, făină din carne de pui (9%) și curcan (total carne de pasăre 14%), celuloză, făină din tărâțe de mazăre, grâu, pulpă de sfeclă deshidratată, hidrolizat proteic, grăsime animală, semințe de in, ulei vegetal, minerale, cartilaj de porc (sursă de sulfat de condroitină), hidrolizat de crustacee (sursă de glucozamină).

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
10 180
20 300
30 405
40 505
50 595
60 680
70 765
80 + 10 per kg

SFATURI UTILE

 • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
 • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantități în creştere ale hranei noi a animalului cu cantități în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
 • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment!
 • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.
 • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3095 kcal/kg (310 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 18.2
Grăsimi 10.9
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 51.6
Fibre 14.4
Cenușă 5.0
Calciu 0.78
Fosfor 0.56
Potasiu 0.78
Sodiu 0.23
Magneziu 0.120
Vitamina A 10345 IU/kg
Vitamina C 101 ppm
Vitamina D 849 IU/kg
Vitamina E 383 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.55
Acizi grași omega-6 2.82
Beta caroten 2.73 ppm

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe