Suntem o companie care prețuiește sustenabilitatea

Fie că este vorba de animale de companie, de oamenii care le îngrijesc sau de planeta care ne adăpostește pe toți, Hill's are o istorie îndelungată de transformare a vieților prin folosirea științei. Odată cu dezvoltarea companiei noastre a crescut și angajamentul nostru față de sustenabilitate pentru obținerea unui impact pozitiv în toate acțiunile noastre.

pictogramă bunăstare animale

Pasionați de bunăstarea animalelor

Am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să-și găsească un cămin stabil

pictogramă zero deșeuri

Angajament zero deșeuri

Toate cele 6 unități de producție deținute de Hill's sunt certificate în cadrul programului Total Resource Use and Efficiency - Utilizarea și eficiența totală a resurselor (TRUE®) pentru zero deșeuri

pictogramă ingrediente

Ingredientele noastre

Nutriția noastră, care are la bază cercetări biologice, folosește ingrediente de înaltă calitate, atent selecționate

pictogramă reciclare

Investiții pentru un viitor mai sustenabil

70% din ambalajele Hill's la nivel global (în funcție de greutate) au fost reciclabile până în 2019

#guiding-philosophies (anchor only visible for authoring)

Hill's se ghidează după 3 principii

În eforturile noastre de a crea o lume mai bună pentru viitoarele generații de animale de companie, luăm decizii pe baza a trei principii distincte:

#science-led-nutrition (anchor only visible for authoring)

1

NUTRIȚIA SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Considerăm că știința este cea mai bună cale de a-i oferi animalului dumneavoastră de companie cea mai bună îngrijire posibilă. Nutriționiștii și medicii noștri veterinari sunt în permanență în căutare de inovații, capabile să transforme în bine viața unui câine sau a unei pisici.

imaginea unui băiat mângâind un câine

Filozofia nutrițională Hill's

Tendințele sunt într-o continuă schimbare, însă noi considerăm că doar prin știință putem deschide drumuri noi, prin crearea unei hrane care ajută animalele de companie să ducă o viață fericită și sănătoasă.

Abordarea noastră

imaginea unei pisici la fereastră

Centrul Hill’s Pet Nutrition

O hrană inovatoare pentru animalele de companie necesită o înțelegere a preferințelor acestora. Acesta este motivul pentru care peste 900 de câini și pisici au devenit dovada vie că produsele noastre finale pot fi savurate de animalele de companie din întreaga lume.

Despre PNC

imaginea unui om de știință examinând produse la microscop

Standarde de înaltă calitate

Acceptăm numai ingrediente de la furnizori ale căror centre de producție îndeplinesc standarde stricte de calitate. Examinăm fiecare ingredient pentru a ne asigura că este sigur, dar și profilul ingredientelor pentru a ne asigura că animalul dvs. de companie primește exact formula nutrițională de care are nevoie.

Fiecare produs Hill's este supus unui control final de siguranță pentru a garanta siguranța hranei animalului dumneavoastră de companie. Înainte de lansarea pe piață, toate produsele finite sunt inspectate fizic și testate pentru nutrienți-cheie, pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie primește același produs în fiecare pachet.

Despre calitatea produselor noastre

#pets-bring-people-together (anchor only visible for authoring)

2

ANIMALELE DE COMPANIE APROPIE OAMENII

Animalele de companie știu să ne transforme, fie individual, fie ca o comunitate. Lucrăm într-un colectiv cu aptitudini diverse, unit de dragostea pentru animalele de companie.

Programul Hill’s Food, Shelter & Love

Este uimitor ce poate face o masă bună pentru un animal de companie aflat în nevoie. Programul Hill’s Food, Shelter & Love a donat peste 255 de milioane de euro în hrană și a ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin permanent.

  • OBIECTIVUL NOSTRU: 15 MILIOANE DE ANIMALE DE COMPANIE ADOPTATE

Află mai multe

Ajutor în caz de calamități

Din Australia până în SUA, Rețeaua Hill's de ajutor în caz de calamități a încheiat parteneriate cu adăposturi din întreaga lume pentru a oferi sprijin nutrițional animalelor de companie și adăposturilor aflate în dificultate.

  • Ne-am implicat în ajutorarea celor afectați în peste 100 de dezastre naturale la nivel mondial
  • Am donat peste 181 000 de kilograme de hrană.
pictogramă voluntariat

Voluntariat

Angajații Hill's au făcut peste 4.600 de ore de voluntariat la nivel global în 2019, ceea ce reprezintă echivalentul a peste 2 ani de muncă.

Parteneriate cu cei care ne împărtășesc viziunea

Cel mai bine lucrăm împreună, motiv pentru care colaborăm cu organizații care împărtășesc aceleași valori de sustenabilitate.

logo-ul membrilor fundației ellen macarthur
logo-ul global compact al onu
logo adevărat
logo membru sedex
logo-ul coaliției pentru ambalaje durabile
logo-ul institutului pentru hrana animalelor de companie
logo europen

#next-generation (anchor only visible for authoring)

3

AJUTĂM PLANETA PENTRU O NOUĂ GENERAȚIE

Suntem conștienți de faptul că deciziile noastre au un impact global, nu doar pentru prezent, ci și pentru fiecare zi viitoare. Practicile noastre de afaceri continuă să evolueze ținând cont de planetă și de resursele naturale..

imaginea unui câmp cu o pictogramă de aprovizionare sustenabilă deasupra acestuia

Surse sustenabile

Scopul nostru este de a integra practicile sociale, de mediu și de etică în fiecare etapă, în măsura posibilului. Depunem eforturi susținute în vederea îmbunătățirii eficienței, de la furnizorii noștri până la unitățile noastre de producție.

băiețel și câine privind cutia Hill's reciclabilă

Producție cu impact minim

Ne străduim să producem hrană de calitate pentru animalele de companie cu cea mai mare eficiență energetică și de consum de apă și să reducem la minim deșeurile care ajung la gropile de gunoi sau în oceane.

Responsibly Made*

Unitățile de producție sporesc eficiența energetică și a consumului de apă și aderă la practici de muncă etice.

Despre Misiunea Hill’s

*Mențiunea noastră „Fabricat în mod responsabil” se aplică tuturor unităților deținute și operate de Colgate-Palmolive. Puteți consulta aspectele privind ingredientele durabile și sigure, aprovizionarea responsabilă, ambalarea durabilă și multe altele pe site-ul nostru dedicat sustenabilității. „LEED” și alte logouri aferente sunt mărci comerciale deținute de U.S. Green Building Council și sunt utilizate cu permisiunea acestuia.