Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult hrana pentru caini cu pui

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Perfect Weight Small & Mini Adult cu pui oferă o nutriţie delicioasă, dovedită clinic pentru a ajuta la atingerea şi menţinerea unei greutăți sănătoase. Formula noastră bogată în proteine și fibre, îmbogăţită cu L-carnitină şi ulei de nucă de cocos ajută la susţinerea metabolismului animalelor de companie.> Beneficii importante

  • Pierderea în greutate sigură şi eficientă, cu rezultate vizibile
  • Menține greutatea sănătoasă pe termen lung
  • Fibre prebiotice pentru o digestie ușoară

Informații suplimentare:

La Hill’s am studiat modul în care nutriţia influenţează funcţia celulară a animalelor de companie de peste un deceniu. Am aflat că animalele slabe au o biologie diferită de animalele de companie cu greutate excesivă. Formula noastră bogată în proteine, bogată în fibre, îmbogăţită cu L-carnitină şi ulei de cocos contribuie la menţinerea metabolismului animalelor de companie pentru o greutate corporală optimă.

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

 

Recomandat pentru:

Câinii adulţi, cu vârsta de 1+ an, cu o greutate de până la 10 kg şi care necesită mai puţine calorii (adică câini care sunt mai puţin activi, sterilizați sau care tind să acumuleze în greutate)

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Grâu, fãinã de gluten de porumb, porumb, carne de pui şi curcan, făină de tărâțe de mazăre, hidrolizat, celulozã, borhot de tomate, seminţe de in, grãsimi de origine animală, pulpã de sfeclã deshidratatã, ulei de nucă de cocos (2,2%), substanţe minerale, morcovi deshidratați.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
1.5 40
2 50
3 70
4 85
5 105
7.5 140
10 175

Ghid de hrănire mixt

Greutate corporală (kg) Conserve 370g Grame hrană uscată
1.5 1/4 20
2 1/2 5
3 1/2 20
4 1/2 40
5 1/2 55
7.5 1 45
10 1 75

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3181 kcal/kg (318 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 27.7
Grăsimi 12.3
Fibre 13.2
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 41.1
Calciu 0.82
Fosfor 0.66
Sodiu 0.30
Potasiu 0.85
Magneziu 0.134
L-carnitină 410.7 ppm
Vitamina C 119 ppm
Vitamina E 447 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.73
Acizi grași omega-6 2.40
Cenușă 5.6
Beta caroten 5.65 ppm
Vitamina A 12692 IU/kg
Vitamina D 844 IU/kg

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe