Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Senior 11+ hrana pentru caini cu pui

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Dragoste mare, talie mică. Hrana pentru câini HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Senior 11+ cu pui este o nutriție adaptată pentru a sprijini îmbătrânirea sănătoasă a câinilor mici şi pitici trecuți de 11 ani. Realizată cu o crochetă specială, hrana conţine fibre prebiotice pentru o digestie sănătoasă.

  • Omega-3 din ulei de peşte pentru articulaţii sănătoase şi mobilitate
  • Cantitate echilibrată de minerale pentru inimă, rinichi şi vezică
  • Amestec de Omega-6 şi Vitamina E pentru o piele sănătoasă şi o blană bogată
  • Conţine amestecul special de antioxidanţi Small & Mini pentru susținerea imunității

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceți împreună este special, ne străduim să vă oferim cât mai multe. Cu ingrediente sănătoase şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi câinelui tău nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de companie din adăposturi. Cu fiecare achiziţie SCIENCE PLAN, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe: hillsfoodshelterlove.com.

Hrana pentru animalele de companie SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente de hrană uscată pentru nevoile unice ale câinelui dvs. şi conserve delicioase pe care câinele dvs. le va aprecia.  

 

Recomandat pentru:

Câini seniori 11+ ani care cântăresc până la 10 kg atunci când au crescut complet.

Nu se recomandă pentru:

Căţei, căţele gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, căţelele trebuie să treacă la hrana HILL'S SCIENCE PLAN Small & Mini Puppy.

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: făină din carne de pui şi curcan, porumb, grâu, brizură de orez, orez brun, hidrolizat, orz, ovăz, grãsimi de origine animală, ulei vegetal, ulei de peşte, substanţe minerale, pulpã de sfeclã deshidratatã, seminţe de in, borhot de tomate, pulpă de citrice deshidratată, pudră de spanac.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
1.5 35
2 45
3 60
4 75
5 90
7.5 120
10 150

SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Utilizaţi pentru prima dată acest tip de hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Asiguraţi-vă că apa proaspătă este întotdeauna disponibilă!
  • Nevoile nutriționale ale animalelor de companie se pot schimba odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3710 kcal/kg (371 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 21.4
Grăsimi 15.5
Fibre 1.8
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 56.0
Calciu 0.86
Fosfor 0.65
Sodiu 0.27
Potasiu 0.75
Magneziu 0.097
L-carnitină 364.7 ppm
Vitamina C 127 ppm
Vitamina E 447 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.19
Acizi grași omega-6 3.31
Cenușă 5.3
Beta caroten 2.61 ppm
Vitamina A 11828 IU/kg
Vitamina D 820 IU/kg

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe