VERIFICAȚI
CE ESTE NOUÎN PRESCRIPTION DIET

Căutați hrana animalului dvs. de companie pentru a vedea ce se schimbă

Selectați câine sau pisică, apoi introduceți denumirea produsului, numărul EAN sau SKU. Dacă nu sunteți sigur unde puteți găsi aceste numere, vizualizați acest ghid.

Actualizări Prescription Diet

Digestive Care
Ambalajul reproiectat simplifică identificarea hranei animalului dvs. de companie
QR
Codul QR scanabil de pe fiecare sac face instantaneu trimitere la resurse utile
Food cat
Beneficiile cheie ușor de înțeles listate pe spatele fiecărei pungi vă informează exact în privința modului în care hrana vă ajută animalul de companie

Întrebări frecvente

Odată cu schimbarea apar și întrebările. Găsiți răspunsurile aici.

 • De ce Hill’s relansează Prescription Diet?

  Noul aspect modern al ambalajului nostru și structura simplificată a dimensiunilor facilitează navigarea prin portofoliul Prescription Diet și colaborarea cu medicul veterinar, astfel încât să găsiți produsul potrivit pentru animalul dvs. de companie.

 • Ce se schimbă?

  Ambalaj reproiectat

  Portofoliu optimizat

  • Mini-sortimente noi de hrană
  • Arome noi
 • Cum se schimbă ambalajul?

  Am efectuat cercetări ample pentru a înțelege atât nevoile dvs., cât și pe cele ale medicilor veterinari și am optimizat designul ambalajelor noastre. Avem un nou design simplu și clar, care facilitează procesul de cumpărare online și în clinică. După cum am aflat, culoarea de pe fiecare produs vă ajută să identificați hrana animalului dvs. de companie, așa că am făcut culoarea mai proeminentă și fiecare ambalaj prezintă acum o imagine unică cu animalul de companie pe partea din față. Ambalajul nou aduce, de asemenea, știința la viață într-un mod ușor de înțeles. Pe verso, avem o afirmație principală în partea de sus și explicăm beneficiile cheie ale produselor noastre, cu afirmații clare, privind modul în care ajută și modul în care funcționează formula. Includem pictograme pentru a oferi claritate și înțelegere, toate menite să faciliteze colaborarea cu medicul veterinar, astfel încât să găsiți hrana Prescription Diet potrivită pentru animalul dvs. de companie.

Pentru cele mai bune rezultate, urmați acest ghid de tranziție pentru hrana animalelor de companie

Faceți treptat trecerea de la hrana veche a animalului dvs. de companie la hrana nouă pe parcursul unei perioade de 7 zile, pentru a evita tulburările digestive.

ZILELE 1-2

ZILELE 1-2

ZILELE 3-4

ZILELE 3-4

ZILELE 5-6

ZILELE 5-6

ZIUA 7

ZIUA 7

Sprijin continuu pentru sănătatea animalului dvs. de companie

Obțineți articole și sfaturi utile de la experții noștri în sănătatea animalelor de companie, furnizate direct în inbox-ul dvs.

Mai multe motive pentru a vă simți excelent că hrăniți animalul de companie cu hrana Hill’s

O istorie a nutriției bazată pe știință

Timp de mai bine de o jumătate de secol, știința a stat la baza filosofiilor și a inovațiilor noastre nutriționale.

Istoria noastră

Relații cu clienții Hill’s

Întrebări sau dubii? Vrem să primim vești de la dvs. Discutați cu noi chiar astăzi.

Contactați-ne

Hill’s Food, Shelter & Love

Începând din 2002, programul Hill’s Food, Shelter & Love a oferit adăposturilor nutriția ce poate transforma vieți de care au nevoie pentru a ajuta cele mai vulnerabile animale de companie să își găsească un cămin permanent.

Despre ajutorul acordat adăposturilor

Hill’s Pet Nutrition Logo

În calitate de lider în domeniul cercetării și științei de ultimă oră privind hrana, Hill's are onoarea de a fi un brand recomandat de medicii veterinari.

100% satisfaction guarantee logo

Dacă nu sunteți mulțumit de acest produs achiziționat de la distribuitorul dvs. autorizat, returnați partea nefolosită la acesta pentru o rambursare completă sau o înlocuire. Aflați mai multe aici.