Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan ADULT NO GRAIN cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
300g, 1.5kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hill's SCIENCE PLAN Adult NO GRAIN este special formulată pentru a susţine nevoile energetice ale pisicilor la începutul vieţii. Produs cu ingrediente de înaltă calitate, uşor de digerat.

  • Pui ca ingredient principal
  • Formulată cu ingrediente care nu conţin cereale sau gluten
  • Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi minerale echilibrate pentru a susţine rinichii şi vezica urinară
  • Susţine imunitatea, digestia sănătoasă şi masa musculară la pisicile adulte

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Cu un tors moale şi mângâieri şi mai moi, tu şi pisica ta aveţi ceva în comun. Pentru că fiecare moment în care petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive corecte, Hill's SCIENCE PLAN oferit de compania este pregătit pentru a-i oferi pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie Hill's SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an.
Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie Hill SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de hrană uscată sau umedă pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase, adorate de pisici.

Recomandat pentru:

Pisici adulte 1 - 6 ani.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana umedă sau uscată Hill's SCIENCE PLAN Kitten. 

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Făină din carne de pui (28%), amidon de cartofi, cartofi deshidratați, grăsime animală, mazăre galbenă, mazăre deshidratată, proteină de mazăre, ulei vegetal, minerale, hidrolizat, ulei de peşte, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in, morcovi deshidratați, roşii deshidratate, pulpă de citrice deshidratată, pulbere de spanac.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 35
3 45
4 60
5 70
6 80
7 + 12 pe kg

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

4069 kcal/kg (407 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 31.4 %
Grăsimi 21.7 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 38.9 %
Fibre 1.9 %
Cenușă 6 %
Calciu 0.96 %
Fosfor 0.73 %
Potasiu 0.89 %
Sodiu 0.31 %
Magneziu 0.075 %
Taurină 0.23 %
Vitamina A 9980 IU/kg
Vitamina C 104 ppm
Vitamina D 772 IU/kg
Vitamina E 529 IU/kg
Acizi grași omega-3 1.03 %
Acizi grași omega-6 3.69 %
Beta caroten 8.89 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe