Hill’s Pet Nutrition Logo

ACȚIUNILE CARE FAC DIFERENȚA ȘI VĂ OFERĂ CELE MAI MARI SATISFACȚII

Fie că este prima dată când adoptați, fie că sunteți proprietar de animale de companie cu experiență, nu există sentiment mai plăcut ca acela de a merge acasă cu cel mai bun nou prieten. Vă prezentăm câteva resurse care facilitează tranziția.

Vă prezentăm în continuare câteva întrebări pe care le puteți primi în cadrul procesului de adopție. 

Cum să vă pregătiți

1

Adoptați o mentalitate adecvată

Nu vă orientați doar asupra unui anumit câine sau a unei pisici găsite online, dar fiți pregătit să vă asumați angajamentul. Va trebui să aveți răbdare cu animalul de companie pe măsură ce își va învăța noul rol în familie.

2

Aduceți materialele adecvate

Unele adopțiile necesită un act de identitate cu fotografie, o cerere și o taxă care trebuie plătită înainte ca un animal să poată fi luat acasă. Această taxă poate diferi în funcție de locație, așa că vă rugăm să sunați în prealabil la adăpost pentru a vă asigura.

3

Plecați cu documentația adecvată

Nu uitați să solicitați un certificat de sterilizare sau de castrare, precum și o listă detaliată a vaccinărilor și orice alt istoric medical, dacă este disponibil.

4

Identificați un medic veterinar

Dacă nu aveți deja un medic veterinar de încredere, acum este cel mai bun moment de a găsi unul lângă dvs., astfel încât să puteți programa o consultație din timp.

5

Oferiți-i noului dvs. animal de companie un gust familiar

Alimentația de calitate este cheia unei vieți fericite și sănătoase. Încercați să continuați să hrăniți animalul cu alimentele pe care le mânca la adăpost sau schimbați-i hrana treptat pentru a nu se deranja la stomac.

Pregătiți-vă locuința și familia pentru noul membru

Discutați din timp despre aceste întrebări, astfel încât toată lumea să-i ofere noului animal de companie o primire călduroasă:

  • Ce membri ai familiei vor hrăni, vor plimba și vor spăla animalul de companie?
  • Știu copiii cum să trateze cu blândețe un nou animal de companie?
  • Un nou animal de companie va fi o problemă pentru proprietar sau colegul de cameră?
  • Cum ar putea fi afectate alte animale de companie din casă?
  • Există zone în casă în care nu i se va permite accesul animalului de companie?
  • Este vreo persoană din casă alergică la blană sau la salivă?

Proprietar de animale de companie pentru prima dată?

Este greu să vă pregătiți pentru un câine nou sau o pisică nouă dacă nu sunteți sigur la ce să vă așteptați. Nu vă faceți griji, avem o mulțime de sfaturi și resurse pentru a vă ajuta.

Câine nou    Pisică nouă

*Date Hill's.