HILL'S RECOMPENSE PENTRU CÂINI

RECOMPENSELE ADORATE DE CÂINI SE BAZEAZĂ PE ȘTIINȚĂ

Recompense pentru câini - la fel de sănătoase pe cât sunt de delicioase

Arată-i câinelui tău cât de mult îl iubești cu Hill's Treats - recompense dezvoltate științific, cu beneficii specifice pentru sănătate, ce te ajută să îți menții câinele cât mai fericit. Disponibile în varietăți crocante, coapte și masticabile, sunt o modalitate delicioasă de a-i arăta câinelui tău cât este de special.

Healthy Weight

Susțin slăbirea sănătoasă și menținerea greutății optime

Comandă acum

Soft Baked

Contribuie la susţinerea organelor vitale

Comandă acum

Healthy Mobility

Susțin mobilitatea

Comandă acum

HypoAllergenic

Formulate pentru câini cu alergii alimentare

Comandă acum

Dental Care

Formă unică, dovedită clinic pentru curățarea dinților

Comandă acum

Ce ar face câinele tău pentru o recompesă Hill's?

Recompensele Hill's sunt atât de delicioase încât ai putea fi surprins de cât de departe ar merge câinele tău pentru a obține una.

Oferă-i câinelui tău recompense delicioase

Tuturor ne place să ne răsfăţăm câinii. Dar există o modalitate corectă de a face acest lucru, astfel încât să câștigăm o relaţie mai strânsă - fără ca patrupedul tău să acumuleze kilograme în plus.

O legătură mai puternică

Recompensele sunt o modalitate importantă de a crea o legătură. Atât tu, cât şi prietenul tău blănos beneficiaţi de dragostea şi afecţiunea împărtăşită prin oferirea şi primirea unei gustări delicioase, sănătoase.

Încurajare

Fie că a învățat un truc nou sau a făcut o schimbare pozitivă în ceea ce privește comportamentul, să îi oferi o gustare câinelui tău este o metodă excelentă de a-l recompensa pentru că a făcut o treabă minunată.

Ajutor în momente stresante

Mutatul într-o casă nouă sau vizita la clinica veterinară pot avea un efect emoțional puternic asupra câinilor. Asigură-te că animalul tău de companie primeşte laude, afecţiune şi gustări.

Sfaturi pentru recompensarea corectă a câinilor

Inimile proprietarilor de animale se topesc atunci când câinii se bucură pentru o recompensă delicioasă, dar care este cel mai bun mod de a-i oferi o recompensă câinelui tău?

1

O legătură se poate crea oricând.

Când stați pe canapea cu câinele oferiți-i o recompensă, o surpriză minunată care demonstrează afecțiunea pe care o aveți pentru câine.

2

Oferă gustări atunci când câinele este calm, nu atunci când este excesiv de entuziasmat.

Lasă câinele să miroasă recompensa și așteaptă ca acesta să se așeze - acela este momentul perfect în care trebuie să îl recompensezi pentru un comportament corect.

3

Evită să oferi gustări chiar înainte sau după masă.

Acest lucru îți va ajuta câinele să facă distincţia între mâncarea obişnuită şi un premiu special şi, de asemenea, împiedică "cerșitul" la masă.

4

Găsește soluții noi.

Deoarece este important să eviți folosirea alimentelor destinate oamenilor, îți poți răsfăța câinii și cu hrană umedă.

5

Oferă-i câinelui tău recompense - dar nu prea multe.

Pentru a afla câte gustări poate să primească zilnic un câine, verifică ambalajul sau întrebă medicul veterinar.

Arată-i că îl iubești cu o gustare delicioasă

Comandă acum

Dresarea şi recompensarea câinelui

ARTICOLE ŞI INSTRUMENTE

Centru de îngrijire animale de companie

 • Cum opresc câinele din lătrat?

  Controlarea nivelului de zgomot pe care îl face câinele dvs. este o parte importantă din rolul de proprietar responsabil. Până la urmă, lătratul în exces poate fi enervant, nu doar pentru dvs. dar și pentru vecinii dvs.
 • Dresarea cățelușului: Dresajul de bază pentru obediență

  Pentru ca dresajul să fie unul de succes, încercați următoarele metode cu cățelușul dvs. în fiecare zi.
 • Dresează comportamentul câinelui tău

  Cățelușul dvs. nu a venit cu un comportament perfect inclus în pachet. Garantat, crescătorul său a inițiat dresajul despre mersul la toaletă, dar modul în care se comportă cățelușul ține doar de dvs.
 • Dresajul timpuriu

  Cu toții ne dorim un cățeluș bine crescut, vesel și sociabil, însă acest lucru nu se va întâmpla fără puțin ajutor. De aceea este foarte important să începeți dresajul din timp.
 • Cerințele nutriționale începând de la cățeluși până la câinii vârstnici

  Când ați adoptat pentru prima dată primul dvs. câine, ați avut timp să căutați și să discutați cu medicul său veterinar despre cerințele nutriționale înainte de a alege cu ce să-l hrăniți. Știți că nu trebuie să-i dați resturi alimentare de la masă, dar știți că înaintând în vârstă nevoile sale nutriționale se vor schimba? Hrana pentru etapele de viață ale unui câine va spori, dar este important să înțelegeți ce are nevoie membrul dvs. de familie blănos, de când este cățel și până la vârste adulte.