Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan MATURE ADULT NO GRAIN cu PUI

DIMENSIUNI DISPONIBILE
1.5kg

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Hill's Science Plan MATURE ADULT NO GRAIN cu PUI susţine îmbătrânirea graţioasă a pisicilor. Oferă un amestec ideal de ingrediente pentru a susţine nivelul de energie şi activitate.

  • Pui ca ingredient principal
  • Realizată cu ingrediente care nu conţin cereale sau gluten
  • Taurină esenţială pentru sănătatea inimii şi cantități echilibrate de minerale pentru a susţine rinichii şi vezica urinară
  • Susţine imunitatea, digestia sănătoasă şi musculatura la pisicile adulte

Informații suplimentare:

Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.


Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie Hill's SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an.

Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie Hill SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de alimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisici adulte 7+ ani.

Nu se recomandă pentru:

Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, pisicile trebuie să treacă la hrana umedă sau uscată Hill's SCIENCE PLAN Kitten. 

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Făină din carne de pui (21%), mazăre galbenă, mazăre deshidratată, amidon de cartofi, cartof deshidratat, grăsime animală, proteină de mazăre, ulei vegetal, minerale, hidrolizat, pulpă de sfeclă deshidratată, seminţe de in, ulei de peşte, morcovi deshidratați, roşii deshidratate, pulpă de citrice deshidratată, pulbere de spanac.

Ghid de hrănire

Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
2 35
3 45
4 55
5 65
6 75
7 + 12 pe kg

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantităţile în creştere ale hranei noi a animalului cu cantităţile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

3883 kcal/kg (388 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 31.3 %
Grăsimi 18.8 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 41 %
Fibre 3 %
Cenușă 5.9 %
Calciu 0.9 %
Fosfor 0.69 %
Potasiu 0.8 %
Sodiu 0.35 %
Magneziu 0.091 %
Taurină 0.22 %
Vitamina A 9953 IU/kg
Vitamina C 102 ppm
Vitamina D 777 IU/kg
Vitamina E 523 IU/kg
Acizi grași omega-3 0.95 %
Acizi grași omega-6 3.67 %
Beta caroten 9.02 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe