Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's Science Plan STERILISED KITTEN CU PUI

607294

607293

607268

607265

DIMENSIUNI DISPONIBILE
300g, 1.5kg, 3kg, 7kg, 10kg

Hrana pentru pisici Hill's SCIENCE PLAN Sterilised Kitten a fost creată cu ajutorul modului unic în care Hill's înțelege cerinţele specifice ale pisicilor sterilizate. Oferă proteine de înaltă calitate pentru dezvoltarea musculaturii, combinate cu un nivel controlat de grăsimi pentru a preveni riscul de supraponderabilitate după sterilizare. În plus, amestecul unic de antioxidanţi promovează un sistem imunitar sănătos pentru a susţine creşterea pisoiului dvs.

NEVOIE/PREFERINȚĂ

Castrat-Sterilizat

AROMĂ

Pui

STADIUL DE VIAȚĂ

Pisoi/Gestaţie/Alăptare

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

HILL'S SCIENCE PLAN Sterilised Kitten oferă o hrană delicioasă, completă şi echilibrată pentru dezvoltarea optimă şi susţinerea imunitară a pisicilor sterilizate, astfel încât acestea să aibă cel mai bun start în viaţă şi să crească la potenţialul lor maxim.

  • Nutriţie 100% echilibrată cu ingrediente gustoase şi uşor de digerat
  • Proteine de înaltă calitate pentru a construi musculatura şi un nivel controlat de grăsimi pentru a susţine forma suplă a corpului
  • Antioxidanţi pentru a susţine un sistem imunitar sănătos

Informații suplimentare:

Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Un tors blând şi un năsuc moale, tu şi pisica ta aveţi o relație unică. Pentru că fiecare moment pe care îl petreceţi împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit pentru a-i oferi pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.
Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com

Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de hrană uscată sau umedă pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va iubi.

Recomandat pentru:

Pisoi, de la înţărcare până la 1 an şi pisici gestante sau care alăptează.

Nu se recomandă pentru:

Hrănirea pe termen lung a pisicilor adulte, cu excepţia cazului în care acestea au cerinţe de energie mai mari decât cele normale

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIŢIE: Făină din carne de pui şi curcan (pui 29%; total carne de pasăre 45%), porumb, grăsime animală, pulpă de sfeclă deshidratată, substanțe minerale, extracte proteice hidrolizate, ulei de peşte, ulei vegetal, seminţe de in, celuloză.

Young Adult Cat de la operație până la 1 an

Greutatea pisicii - kg Cantitate pe zi - grame
0,5 20
1 35
1,5 45
2 55
3 80
4 95
5 115
6 130
7+ 20 pe kg

INDICAŢII UTILE

  • Ajustaţi cantităţile de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Nu ați mai utilizat această hrană? Amestecaţi cantităţi în creştere din hrana nouă cu cantităţi în scădere din hrana veche timp de 7 zile.
  • Păstraţi apă proaspătă disponibilă în orice moment!
  • Este necesar ca nevoile nutriţionale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi a copiilor.

HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

4117 kcal/kg (412 kcal/100g)

Nutrient Substanță uscată1
%
Proteine 40.1 %
Grăsimi 22.6 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 27.7 %
Fibre 1.8 %
Cenușă 7.9 %
Calciu 1.38 %
Fosfor 1.19 %
Potasiu 1.01 %
Sodiu 0.49 %
Magneziu 0.11 %
Taurină 0.26 %
Vitamina A 9398 IU/kg
Vitamina C 110 ppm
Vitamina D 805 IU/kg
Vitamina E 628 IU/kg
DHA 0.171 %
Acizi grași omega-3 1.04 %
Acizi grași omega-6 3.89 %
Beta caroten 2.04 ppm

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe