Hill's VET ESSENTIALS Adult hrană pentru câini cu pui fraged și legume

Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru câini Hill's VET ESSENTIALS Adult cu pui delicios şi legume, oferă nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea câinelui dvs.

 • Digestie Susţine digestia sănătoasă.
 • Muşchi sănătoşi: Susține musculatura sănătoasă
 • Organe vitale: Ajută la menținerea sănătatății organelor vitale
 • Piele şi blană: Susţine pielea şi blana sănătoase
 • Imunitate: Antioxidanţi dovediţi clinic pentru un sistem imunitar sănătos

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Nutriție dovedită clinic care poate transforma viața animalului dvs. de companie.

  Disponibilă exclusiv în clinicile și cabinetele veterinare, hrana pentru câini Hill's VET ESSENTIALS Adult cu pui delicios şi legume, oferă nutriţie avansată cu 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea câinelui dvs.

  • Digestie Susţine digestia sănătoasă.
  • Muşchi sănătoşi: Susține musculatura sănătoasă
  • Organe vitale: Ajută la menținerea sănătatății organelor vitale
  • Piele şi blană: Susţine pielea şi blana sănătoase
  • Imunitate: Antioxidanţi dovediţi clinic pentru un sistem imunitar sănătos


  CARACTERISTICI PRINCIPALE   BENEFICII ESENŢIALE
  Ingrediente de înaltă calitate Echilibrat Susţine digestia sănătoasă.
  Proteine Pui delicios Susține musculatura sănătoasă.
  Vitamine şi minerale Controlat Susţine organele vitale sănătoase
  Acizi graşi Omega-6 şi Vitamina E Inclus Susţine pielea şi blana sănătoase
  Formulă antioxidantă superioară Niveluri superioare dovedite clinic de antioxidanţi; bogată în Vitamina E Neutralizează radicalii liberi şi ajută la menţinerea unui sistem imunitar sănătos.

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's VetEssentials. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Recomandat pentru:

  Câini adulţi de talie medie cu vârsta între 1-6 ani.


  Nu este recomandat pentru:

  Căţei şi căţele gestante sau care alăptează.

  În timpul sarcinii sau alăptării, câinii trebuie să treacă la hrana uscată Hill's VET ESSENTIALS GROWTH Puppy (diferit de hrana VET ESSENTIALS GROWTH Large Breed Puppy).


  Informații suplimentare:

  Alegerile sănătoase contează atât pentru dvs. cât şi pentru animalul dvs. de companie. De mai bine de 75 de ani, Hill's cercetează cum să păstreze animalele de companie cât mai sănătoase.

  Hrana pentru animale de companie Hill's VET ESSENTIALS este formulată în mod unic pentru a oferi 5 beneficii esenţiale pentru sănătatea animalului dvs. de companie şi este disponibilă exclusiv în clinicile și cabinete veterinare. O nutriţie de înaltă calitate, împreună cu exerciţii fizice periodice şi controale veterinare, maximizează potenţialul animalului dvs. de companie pentru un viitor mai fericit şi mai sănătos.

  Produs în Statele Unite ale Americii cu ingrediente de încredere la nivel global.

  Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi.

  Puteţi contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor de adăpost. Cu fiecare achiziţie Hill's VET ESSENTIALS, contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale fără adăpost în fiecare zi, 365 de zile pe an. Aflaţi mai multe la hillsfoodshelterlove.com.

  Garanţie de 100% a satisfacţiei. Suntem siguri că animalul dvs. de companie se va bucura de alimentele Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm satisfacția prin returnarea 100% a banilor.*


  Alte produse de luat în considerare

  Hrana pentru animalele de companie Hill's este disponibilă într-o varietate de tipuri de produse, uscate sau la conservă, pentru nevoile unice ale câinelui dvs., cu o varietate de arome delicioase pe care câinele dvs. le va iubi.


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  SFATURI UTILE

  • Acoperiţi şi refrigeraţi părţile neutilizate.
  • Ajustaţi cantităţile de hrană după cum este necesar pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, întrebaţi medicul veterinar.
  • Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecaţi cantități în creştere ale hranei noi a animalului cu cantități în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.
  • Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în orice moment!
  • Nevoile de nutriţie ale animalului dvs. de companie se pot schimba odată cu înaintarea în vârstă. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare verificare.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Conserve 363g
  2.5 3/4
  5 1 1/3
  7.5 1 3/4
  10 2 1/4
  20 3 2/3
  30 5
  40 6
  50 1 1/4
  60 + 1 1/3 per kg

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  INGREDIENTE: Carne de pui (17%), carne de porc, morcovi, amidon de orez, amidon de cartofi, zaharuri, proteină din carne de porc deshidratată, făină din tărâțe de mazăre, orez brun, făină de mazăre, mazăre, minerale, hidrolizat proteic, semințe de in, pudră din supă de pui, cartofi deshidratați, spanac deshidratat. Total legume 4.5%.

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  316 kcal (363 g) Conservă

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe