Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Rotiți pentru a mări imaginea

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT ADULT HRANĂ PENTRU CÂINI cu CARNE DE PUI FRAGEDĂ ȘI LEGUME

DIMENSIUNI DISPONIBILE
363g

Hrana umedă pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT cu pui fraged și legume (conservă pentru câini adulți cu vârsta de 1-6 ani) este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare și este o nutriție cu beneficii multiple cheie dovedite clinic, concepute în mod special pentru a susține o digestie sănătoasă și o stare de bine generală. Formulată cu proteine de înaltă calitate pentru masă musculară și niveluri controlate de minerale pentru organele vitale sănătoase. Nutriție cu gust excelent, pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine. Cu beneficii nutriționale care sunt comparabile cu hrana umană uscată, alimentele umede pot ajuta la creșterea aportului de apă al animalului dvs. de companie și reprezintă o modalitate excelentă de a satisface nevoia de varietate a câinelui dvs., oferind multe posibilități de combinare a alimentelor umede și uscate.

AROMĂ

cu pui fraged și legume

TALIE

Talie Medie

STADIUL DE VIAȚĂ

Adult

Hill's

RECOMANDAREA #1 A MEDICILOR VETERINARI

Satisfaction guarantee

SAU PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI
Dacă nu sunteți mulțumit de hrană, din orice motiv, returnați cantitatea nefolosită în locul de unde ați cumpărat-o și veți primi banii înapoi sau produsul va fi înlocuit

Disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare, hrana la conservă pentru câini Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT cu pui fraged și legume într-un sos delicios, pentru câini adulți cu vârsta de 1-6 ani, oferă o nutriție completă și echilibrată cu beneficii cheie multiple, dovedite clinic, care vizează în mod special sănătatea organelor vitale ale câinelui dvs. și antioxidanți dovediți clinic pentru un sistem imunitar sănătos care să îi mențină în formă mai mult timp. Cu o aromă irezistibilă pe care dvs. o va iubi. Pentru o zi mai bună astăzi și multe alte zile de mâine.

Cum ajută:

Sănătatea sistemului digestiv: Sprijină digestia sănătoasă și starea de bine cu un amestec optim de fibre

Susținerea musculaturii: Susține musculatura câinelui dvs. cu proteine de înaltă calitate

Susținerea organelor vitale: Ajută la susținerea organelor vitale sănătoase cu niveluri controlate de minerale

Piele și blană sănătoasă: Susține sănătatea pielii și a blănii pentru îmbrățișări foarte moi, cu Omega-6 și vitamina E hrănitoare

Susține sistemul imunitar: Asigură sănătatea sistemului imunitar cu antioxidanți puternici dovediți clinic

Informații suplimentare:

La Hill's, studiem biologia animalelor pentru a înțelege modul în care nutriția afectează sănătatea sistemului digestiv.

Fiecare hrană Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este formulată în mod unic pentru a ajuta în mod proactiv să susțină viitorul sănătos al animalului de companie și este disponibilă exclusiv în clinici și cabinete veterinare. O nutriție de înaltă calitate, împreună cu exerciții fizice periodice și controale veterinare, maximizează potențialul animalului dvs. de companie pentru un viitor fericit și sănătos.


Concepută în mod responsabil. Pentru a afla mai multe, vizitați www.hillspet.com/responsibly-made


Produsul nu este conservat artificial. Fără coloranți sintetici. Fără arome artificiale.


Pregătim hrana pentru animale cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerințele noastre stricte privind puritatea și conținutul de nutrienți.

Puteți contribui la îmbunătățirea vieții animalelor de adăpost. Suntem mândri că am ajutat peste 12 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească un cămin pentru totdeauna. Aflați mai multe la www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100% Satisfacție Garantată: Suntem încrezători că animalul dvs. de companie se va bucura de hrana Hill's VET ESSENTIALS. Suntem atât de siguri, încât vă garantăm 100% returnarea banilor.*

Hrana pentru animale cu beneficii multiple Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT este disponibilă într-o varietate de alimente uscate pentru nevoile unice ale câinelui dvs. și conserve pentru răsfățul acestora.

Recomandat pentru:

Câini adulți de la 1 an până la 6 ani, pentru susținerea sănătății pentru întreaga durată a vieții.

Nu se recomandă pentru:

Căței sub 1 an

Cățele gestante sau lactante. În timpul sarcinii, hrana câinilor ar trebui schimbată la o formulă pentru căței VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT (spre deosebire de hrana pentru căței de talie mare VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT).

Câini castrați/sterilizați

Formulate pentru a ajuta la reducerea riscului formării cristalelor de tip struviți și olaxați de calciu

Produs în SUA cu ingrediente în care poți avea încredere

Suntem mândri că am ajutat peste 13 milioane de animale de companie din adăposturi să își găsească o casă pentru totdeauna

 

INGREDIENTE: COMPOZIȚIE: Carne de pui (17%), carne de porc, morcovi, amidon de orez, amidon din cartofi, zaharuri, proteină din carne deshidratată, făină de tărâțe de mazăre, orez brun, făină de mazăre, mazăre, minerale, extracte proteice hidrolizate, semințe de in, pulbere din supă de pui, cartofi deshidratați, pulbere de spanac. Total legume 4,5%.

Adult - hrană de menținere

Greutatea câinelui - kg Cantitate pe zi - 12.8 oz (363 g) Conserve
2,5 3/4
5 1 1/4
10 2 1/4
20 4
30 5 1/4
40 6 1/2
50 7 3/4
60+ 50 g pe kg

INDICAȚII UTILE

Ajustați cantitățile de hrană necesară pentru a menține greutatea optimă. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă medicului veterinar.

Nou în utilizarea acestui aliment? Amestecați cantitățile în creștere ale hranei noi a animalului cu cantitățile în scădere ale hranei vechi timp de 7 zile.

Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Este normal ca nevoile nutriționale ale animalelor de companie să se schimbe odată cu vârsta. Cereți sfatul medicului veterinar la fiecare control.

Pentru a preveni sufocarea, nu lăsați ambalajul la îndemâna animalelor și a copiilor.


HRANĂ VECHE

HRANĂ NOUĂ

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

Zilele 1-2

Zilele 3-4

Zilele 5-6

Ziua 7

805 kcal/kg

Nutrient Cantitate administrată2
%
Proteine 6.3 %
Grăsimi 3.3 %
Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 7.3 %
Fibre 0.6 %
Calciu 0.34 %
Fosfor 0.18 %
Potasiu 0.21 %
Sodiu 0.15 %
Magneziu 0.018 %
Vitamina C 0 ppm
Vitamina E 0 IU/kg
Acizi grași omega-3 0 %
Acizi grași omega-6 0 %

Referințe

1Valorile analitice afișate pot să difere ușor de cele indicate pe ambalaj. Ambele valori respectă specificațiile produsului.

VetEssentials™

Toate nevoile nutriționale ale câinelui dumneavoastră se regăsesc în VetEssentials

Aflați mai multe