Dresaj Caine

Vă pregătiți să vă dresați câinele? Găsiți informații și articole utile mai jos.

0 Rezultate ordonate după

Relevanță

Cum să vă dresați câinele

Câinii își doresc mai multe decât orice să vă facă fericiți și de aceea sunt foarte ușor de dresat. Înainte de a începe, faceți o listă cu comenzile pe care doriți să le învețe: „șezi“, „stai“, „vino“, „jos“ sau „nu“ (una care este întotdeauna de ajutor). Poate doriți să-i controlați lătratul, să-l învățați să nu cerșească mâncare și cum să evite accidentele domestice. Acestea sunt toate foarte greu de realizat, toate necesită consecvență, laude, recompense ocazionale și multă răbdare și pozitivitate. Citiți mai multe despre sfaturi și consiliere în dresajul câinelui.

 

Dresajul la domiciliu

Când începeți dresajul cățelului pentru "mersul la toaletă", fiți pregătit pentru accidente și apelați la răbdare și pozitivitate. Acesta este cel mai important lucru pe care trebuie să-l învețe câinele dvs., deci începeți prin a crea un program. Câinilor le place rutina, așadar scoaterea lui afară să se ușureze după ce mănâncă, se joacă, se trezește după un somn scurt și oricând adulmecă un loc unde să urineze, toate sunt perioade perfecte pentru o plimbare. Când câinele va face în locul potrivit, recompensați-l din plin. Chiar și o gustare îl va motiva data viitoare. În timp, cățelul va ști unde și când să meargă. Rețineți, nu toți cățeii sunt perfecți. Poate va trebui să curățați mizeria o dată sau de două ori. Pentru mai multe sfaturi de dresaj, citiți articolele de mai sus.

Socializarea câinelui dvs.

Cheia pentru socializare este expunerea pe cât posibil a cățelului dvs. la cât mai mulți oameni, locuri și animale. Ați observat vreodată câini care se tem de oamenii cu barbă sau cu mănuși? Sau câini cărora le e frică să urce în mașină sau care latră de fiecare dată când văd un alt câine? Aceste defecte de personalitate pot fi remediate prin socializare, în special când sunt mici. Citiți articolele noastre despre socializare pentru mai multe informații.