Exercitii fizice si jocuri pentru caini

Găsiți modalități interesante de a vă menține câinele activ, explorând aceste articole.

0 Rezultate ordonate după

Relevanță

Transformați timpul de exersare în timp de joacă

Deși pare că activitatea sa preferată este somnul pe canapea, câinele dvs. are nevoie de exerciții fizice regulate pentru a rămâne sănătos, exact ca dvs.! Din fericire, există multe activități de care vă puteți bucura împreună. De la excursii în parcurile pentru câini la plimbări lungi de seară cu bicicleta, împreună cu o hrană pentru câini nutritivă, bine echilibrată, toate acestea vă pot ajuta câinele să trăiască o viață întreagă sănătos și fericit.

Importanța antrenamentului

Lipsa de exerciții fizice a prietenului dvs. patruped poate duce la riscuri pentru sănătate cum ar fi obezitatea. Dar asta nu este totul. Câinii care nu fac exerciții regulat pot dezvolta comportamente distructive ca lătratul, săpatul sau rosul. De fapt, mulți proprietari de câini susțin că animalele lor par să se comporte mai bine atunci când își iau doza zilnică de exerciții fizice.

JUCĂRII ȘI JOCURI PENTRU CÂINI

Exercițiile fizice nu trebuie să fie întotdeauna o bătaie de cap. Ca și cum ai dansa, ai face drumeții sau ciclism, mersul la sală nu este necesar atunci când vrei să-ți mărești ritmul cardiac. În plus, câini nu sunt interesați să ridice greutăți. Faceți timpul de exerciții distractiv jucându-vă cu el. Jocurile de tip aport și de-a trasul cu frânghia sunt întotdeauna câștigătoare. Dar dacă vreți să diversificați, încercați să-i construiți o cursă de obstacole sau să-l învățați trucuri noi. Dacă nu puteți să ieșiți afară din cauza vremii, implicați-l într-o „vânătoare de comori“. Ascundeți-i gustările prin casă, iar el își va folosi nasul ca să le vâneze. De asemenea, câinii își pot lua doza de exerciții jucându-se cu jucării. Alegeți mingi, jucării cu sfoară, jucării de pluș sau jucării umplute cu recompense.