HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult hrană pentru pisici cu ton

 HILL'S SCIENCE PLAN Light Adult hrană uscată pentru pisici este o nutriție pentru pisicile adulte mai puțin active, care neceistă o hrană cu conținut redus de calorii pentru a-și menține greutatea optimă și stilul de viață.

 • Nivelul redus de calorii și L-Carnitina ajută la susținerea greutății corporale ideale
 • Proteinele de calitate superioară și fibrele naturale ajută la controlarea senzației de foame dintre mese
 • Omega-6 și vitamina E pentru piele și blană

 

 

 

 

 

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's Science Plan. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Recomandat pentru:

  Pisici adulte (1-6 ani) care necesită mai puține calorii (de exp. pisici mai puțin active, sterilizate sau predispuse la obezitate din alte cauze).


  Nu este recomandat pentru:

  Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptare, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten.


  Informații suplimentare:

  Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii.

  Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

  Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.

  Aflaţi mai multe de pe hillsfoodshelterlove.com


  Alte produse de luat în considerare

  Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va adora.


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
  • Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
  • Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
  2 35
  3 55
  4 70
  5 80
  6 90
  7 + 14 per kg

  Ghid de hrănire mixt

  Greutate corporală kg Pliculețe 85g Grame hrană uscată
  2 1 + 25
  3 1 + 40
  4 1 + 50
  5 1 + 65
  6 1 + 75
  7 + 1 + 12 per kg

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  COMPOZIŢIE: Porumb, fãinã de gluten de porumb, carne de pui şi curcan, brizură de orez, celulozã, făină din carne de ton, pulpã de sfeclã deshidratatã, grãsimi de origine animală, făină de tărâțe de mazăre, substanţe minerale, hidrolizat.

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  3205 kcal/kg (320 kcal/100g)

  Nutrient Substanță uscată1
  %
  Proteine 33.8
  Grăsimi 8.6
  Fibre 6.8
  Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 44.8
  Calciu 0.89
  Fosfor 0.66
  Sodiu 0.40
  Potasiu 0.70
  Magneziu 0.085
  Vitamina C 109 ppm
  Vitamina E 349 IU/kg
  Acizi grași omega-3 0.17
  Acizi grași omega-6 2.20
  Cenușă 6.0
  Beta caroten 4.16 ppm
  Vitamina A 6499 IU/kg
  Vitamina D 692 IU/kg
  Taurină 0.21

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe