HILL'S SCIENCE PLAN Light Mature Adult 7+ hrană pentru pisici cu pui

Hrana uscată pentru pisici HILL'S SCIENCE PLAN Light Mature Adult este o hrană perfect echilibrată pentru pisicile adulte mai puţin active, care necesită o hrană cu conţinut scăzut de calorii pentru a menţine o greutate optimă şi un stil de viaţă sănătos.

 • Numărul redus de calorii şi L-carnitina ajută la susținerea greutăţii corporale ideale
 • Proteinele de înaltă calitate şi fibrele naturale ajută la satisfacerea senzaţiei de foame între mese
 • Omega 6 şi vitamina E pentru piele şi blană

Citiți mai mult

 • Beneficii

  Satisfacție garantată 100%. Suntem siguri că animalul dvs. de companie va aprecia produsele Hill's Science Plan. Suntem atât de siguri, încât vă oferim 100% garanție sau banii înapoi.*

  Recomandat pentru:

  Pisici adulte 7+ ani.


  Nu este recomandat pentru:

  Pisoi şi pisici gestante sau care alăptează. În timpul perioadei de gestaţie sau alăptării, pisicile trebuie să consume hrana umedă sau uscată HILL'S SCIENCE PLAN Kitten. 


  Informații suplimentare:

  Nutriţie cu un gust excelent pentru o viaţă lungă şi fericită. Pentru că fiecare moment petrecut împreună este special, ne străduim să vă oferim mai multe. Cu ingrediente de înaltă calitate şi substanţe nutritive potrivite, HILL'S SCIENCE PLAN este pregătit să îi ofere pisicii tale nutriţia de care are nevoie pentru sănătate şi fericire pe tot parcursul vieţii. 

  Pregătim hrana pentru pisici cu ingrediente de cea mai bună calitate. Aceste ingrediente trebuie să respecte cerinţele noastre stricte privind puritatea şi conţinutul de nutrienţi, care depăşesc standardele din industrie.

  Puteţi face o schimbare pozitivă în ceea ce priveşte viaţa animalelor din adăposturi. Cu fiecare achiziţie HILL'S SCIENCE PLAN contribuiţi la hrănirea a peste 100.000 de animale din adăposturi în fiecare zi, 365 de zile pe an.
  Aflaţi mai multe de pe hillsfoodshelterlove.com


  Alte produse de luat în considerare

  Hrana pentru animalele de companie HILL'S SCIENCE PLAN este disponibilă într-o varietate de sortimente uscate sau umede pentru nevoile unice ale pisicii, cu multe arome delicioase pe care pisica dvs. le va adora.  

   


 • Ghid de hrănire

  Cum să ajustați cantitatea de hrană pentru a menține greutatea corporală optimă.

  SFATURI UTILE

  • Ajustaţi cantitatea de hrană necesară pentru a menţine greutatea optimă. Dacă nu sunteţi sigur, adresaţi-vă medicului veterinar.
  • Folosiți pentru prima dată această hrană? Amestecați hrana nouă cu hrana curentă, crescând treptat cantitatea hranei noi și reducând cantitatea hranei curente, pe o perioadă de 7 zile.
  • Mențineți apă proaspătă la dispoziție tot timpul!
  • Nevoile nutriţionale ale animalelor de companie pot să se schimbe odată cu vârsta. Cereţi sfatul medicului veterinar la fiecare control.
  • Pentru a preveni sufocarea, nu lăsaţi ambalajul la îndemâna animalelor şi copiilor.

  Ghid de hrănire

  Greutate corporală (kg) Grame hrană uscată
  2 40
  3 55
  4 70
  5 80
  6 90
  7 + 14 per kg

 • Ingrediente

  Proteine de calitate superioară și ingrediente provenite din surse sigure.

   

  COMPOZIŢIE: Carne de pui şi curcan, porumb, brizură de orez, fãinã de gluten de porumb, celulozã, grãsimi de origine animală, substanţe minerale, făină din carne de ton, hidrolizat, ulei vegetal.

 • Media conținutului caloric și nutrițional

  3191 kcal/kg (319 kcal/100g)

  Nutrient Substanță uscată1
  %
  Proteine 33.8
  Grăsimi 9.3
  Fibre 8.2
  Carbohidrați (extract liber de nitrogen) 42.7
  Calciu 0.96
  Fosfor 0.67
  Sodiu 0.34
  Potasiu 0.79
  Magneziu 0.072
  Taurină 0.21
  L-carnitină 514.6 ppm
  Vitamina C 109 ppm
  Vitamina E 598 IU/kg
  Acizi grași omega-3 0.21
  Acizi grași omega-6 2.66
  Cenușă 6.0
  Beta caroten 3.93 ppm
  Vitamina A 6569 IU/kg
  Vitamina D 654 IU/kg

  Referințe

  1Valorile nutrienților, după ce a fost îndepărtată umiditatea. Se procedează astfel pentru a face o comparație nutrițională directă între produse cu niveluri diferite de umiditate.

Science Plan

Nutriție perfect echilibrată care poate schimba viețile animalelor de companie. Pentru că atunci când sunt mai sănătoase, sunt mai fericite.

Aflați mai multe