Cum sa ai grija de pisica ta

Aflați mai multe despre cum să vă îngrijiți pisica, explorând aceste articole.

0 Rezultate ordonate după

Relevanță

Îngrijirea pisicii dumneavoastră

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când dețineți o pisică. Un lucru de reținut este că niciun proprietar de pisică nu este perfect! Majoritatea învață din mers, dar pentru moment, puteți găsi chiar aici mai multe răspunsuri la întrebările pe care le aveți.

Îngrijirea corectă la domiciliu

Casa dvs. poate fi cel mai confortabil loc în care a fost vreodată pisica dvs., dar poate fi și cel mai periculos dacă nu luați măsuri de precauție. Protejați-vă pisica verificând fiecare colțișor din casă din perspectiva unei pisici. Este posibil să observați dulapurile deschise; închideți-le pentru a păstra departe de ea substanțele chimice toxice, precum antigelul. Cablurile și sforile de orice fel care atârnă pot fi la un pas distanță de a deveni un mare deranj. De asemenea, nu așezați plantele de interior la îndemână, deoarece acestea sunt toxice pentru pisici. Acestea sunt doar câteva pericole care trebuie reținute. Căutați articolele din această secțiune pentru mai multe informații.

Călătoria cu pisicile

Majoritatea pisicilor nu se dau în vânt după călătorii. De fapt, ele preferă să rămână pe teritoriul lor și se simt foarte inconfortabil departe de casă. Dar dacă vă decideți să faceți o excursie sau să vă mutați cu pisica într-o casă nouă, va trebui să aveți o cușcă de transport corespunzătoare și să o țineți în ea până când se obișnuiește cu noul ei teritoriu. Călătoria pisicii cu avionul necesită mai multă planificare, deoarece unele companii aeriene solicită ca pisicile să călătorească separat, într-o parte a avionului care este încălzită și presurizată.

Îngrijirea pisicii dvs.

După cum probabil știți deja, majoritatea pisicilor își petrec o mare parte din zi îngrijindu-se, dar uneori au nevoie de un mic ajutor suplimentar (cum ar fi atunci când blana lor se încurcă). De fiecare dată când o periați, asigurați-vă că este relaxată. Dacă trebuie să o pieptănați, începeți prin perierea zonelor ei preferate și apoi treceți încet și delicat la alte zone, astfel încât să fie o experiență pozitivă pentru ea și pentru dvs.